Polo majice

1 / 2

Polo majice: od igrišča do konference

Polo majice, moške, ženske in otroške, priznanih blagovnih znamk RolyGildanSol'sKariban in Anvilso odlično poslovno ali promocijsko dariloVse polo majice so izdelane v skladu z OEKO-TEX® Standard 100.

Polo majica ima dolgo zgodovino, predvsem kot nepogrešljiv del garderobe, ko je obenem potrebno izgledati urejeno in sproščeno. Ker je običajno polo majica izdelana iz kvalitetnejših materialov kakor običajne majice, je ta kos garderobe primeren tudi kot delovna uniforma, športna oprema ali kot vsakodnevno oblačilo. Polo majice kratek rokav so priljubljene pri vseh spolih in starostnih skupinah in so zato izjemno popularno poslovno ali promocijsko darilo.

Ste pomislili, da so enotno oblečeni zaposleni znak vašim kupcem, da imajo opravka z urejenim podjetjem? Lepo oblečeni zaposleni bodo dvignili nivo vašega lokala, trgovine, restavracije, podjetja … S tem boste lažje pridobili zaupanje strank, veliko lažje boste pridobili nove in obdržali obstoječe stranke.

Že star pregovor pravi, da »Obleka naredi človeka«. Pomislite, komu bi zaupali vi – podjetju, kjer so zaposleni oblečeni povprečno in vsak po svoje ali takšnemu, ki ga zastopajo enotno, lepo in elegantno oblečeni sodelavci? In polo majica je prvi in najcenejši korak v to smer. Polo majica kot uniforma ni strošek, temveč investicija.

Polo majice Roly STAR

Naš izbor polo majic, ki so v najboljšem razmerju med ceno in kvaliteto je:

  • Polo majica Roly STAR in Polo majica Roly STAR ŽENSKA - kvalitetna polo majica primerna kot delovna uniforma ali promocijsko poslovno darilo. Velika izira barv.
  • Polo majica Roly IMPERIUM - zelo kvalitetna 220gsm polo majica
  • Polo majica Roly AUSTRAL - cenovno ugodna polo majica, primerna za situacije, ko potrebujemo večje količine majic

Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu polo majic

Pri izbiri polo majice je pomembno, da upoštevamo več dejavnikov, ki vplivajo na kakovost in udobje oblačila. Pred nakupom bodite pozorni na naslednje elemente:

Kakovost materiala: Pri izbiri polo majic je ključnega pomena kakovost materiala. Izberite majice iz visokokakovostnih tkanin, kot je na primer bombaž, ki je zračen in udoben za nošenje.

Izdelava in šivi: Preverite, ali so šivi na majici trpežni in dobro obdelani. Slabo izdelani šivi lahko povzročijo neudobje in hitrejše obrabljanje oblačila.

Pozornost na detajle: Bodite pozorni na detajle, kot so gumbi, ovratnik in zaključki rokavov. Kvalitetni detajli pripomorejo k boljšemu izgledu in trajnosti majice.

Prileganje: Polo majica naj se lepo prilega telesu, vendar naj bo hkrati dovolj ohlapna, da omogoča udobje in svobodo gibanja. Preverite velikost in se prepričajte, da izberete pravo številko za vaše telo.

Poleg tega je pomembno tudi, da upoštevate namen uporabe majice. Ali jo boste nosili za športne aktivnosti ali pa jo želite uporabiti kot del poslovnega ali formalnega videza? Glede na namen lahko izberete ustrezno vrsto materiala in dizajna.

Zakaj izbrati nas za vašega dobavitelja polo majic kratek rokav?

Pri nas dobite vse na enem mestu: polo majice, tisk ali vezenjegrafično oblikovanje in dostavo kamor koli po celem svetuSeveda vam bomo z veseljem tudi svetovali in delili z vami naše dolgoletne izkušnje, vse s ciljem optimizirati vaš strošek in za najboljšo ceno dobiti največ.

Še več informacij najdete v našem blogu Kako izbrati najboljše polo majice za vaše podjetje

Ne pozabite na personalizacijo!

Personalizacija polo majic je ključnega pomena za izstopanje in poudarjanje blagovne znamke vašega podjetja. Dodajanje logotipa podjetja ali posebnega sporočila na majice je odličen način, kako dodati dodatno vrednost vašemu poslovnemu videzu in promociji blagovne znamke.

Zakaj je personalizacija tako pomembna?

  • Krepi prepoznavnost: Logotip podjetja na majici bo povečal prepoznavnost vaše blagovne znamke med strankami, poslovnimi partnerji in potencialnimi kupci.
  • Izraža profesionalnost: Personalizirane majice kažejo, da vam je mar za podrobnosti in skrbite za svoj poslovni videz, kar krepi vtis profesionalnosti in zaupanja.
  • Spodbuja zvestobo strank: Stranke bodo bolj nagnjene k zvestobi, če se poistovetijo z vašo blagovno znamko in jo lahko nosijo s ponosom.

Kako izbrati pravo personalizirano polo majico?

Zagotovite, da izberete polo majice iz visokokakovostnih materialov, ki so udobni za nošenje in trajni. Upoštevajte barvno shemo vaše blagovne znamke in izberite dizajn, ki se ujema s podobo vašega podjetja. Logotip podjetja naj bo dobro viden in berljiv, da bo učinkovito promoviral vašo blagovno znamko.

S pravilno personaliziranimi polo majicami lahko izboljšate prepoznavnost svoje blagovne znamke in ustvarite trajen vtis med svojimi ciljnimi skupinami.

Ekološka osveščenost pri nakupu polo majic!

V zadnjih letih je ekološka osveščenost postala vse pomembnejši dejavnik pri izbiri oblačil, vključno s polo majicami. Vedno več potrošnikov se zaveda pomembnosti trajnostnega nakupovanja in iskanja okolju prijaznih možnosti tudi pri oblačilih.

Zakaj je pomembno upoštevati ekološko ozaveščenost pri nakupu polo majic?

Zmanjšanje okoljskega vpliva: Proizvodnja oblačil lahko povzroča onesnaževanje vode, zraka in tal ter prispeva k podnebnim spremembam. Izbor ekološko pridelanih materialov in trajnostnih proizvodnih procesov lahko zmanjša ta negativni vpliv.

Podpora trajnostnim praksam: Nakup ekoloških polo majic pomeni podporo podjetjem, ki se zavzemajo za trajnostne prakse in odgovorno ravnanje do okolja ter delavcev v proizvodnih obratih.

Ohranjanje naravnih virov: Ekološko pridelani materiali, kot so organski bombaž, konoplja ali bambus, zahtevajo manj vode in pesticidov ter nežnejše obdelovalne procese, kar pripomore k ohranjanju naravnih virov.

Kako prepoznati ekološko polo majico?

Certifikati za trajnost: Izbira polo majic s certifikati, kot so GOTS (Global Organic Textile Standard) ali OEKO-TEX®, zagotavlja, da so bili uporabljeni ekološko pridelani materiali in da so bili upoštevani strogi standardi glede okoljskega in socialnega vidika proizvodnje.

Preverite, ali so bili pri proizvodnji polo majic uporabljeni škodljivi kemikalije, kot so formaldehid, azo barvila in težke kovine, ter se odločite za izdelke, ki so bili proizvedeni brez njih.

Z izbiro ekološko izdelanih polo majic lahko prispevate k ohranjanju okolja in podprete trajnostne prakse v tekstilni industriji. S tem korakom lahko tudi sami postanete del pozitivnih sprememb v smeri bolj trajnostnega načina življenja. Naš namig za nakup okolju prijazne polo majice je IQONIQ YOSEMITE POLO MAJICA.

Potrebujete promocijske poceni majice? Kontaktirajte nas in zagotovo bomo našli rešitev za vaš proračun.

Če se ne morete odločiti med tiskom in vezenjem preberite blog "Tisk ali vezenje na promocijski tekstil."

POLO MAJICA ROLY STAR

POLO MAJICA ROLY STAR

Cena brez DDV: 5,33 EUR

POLO MAJICA ROLY STAR ŽENSKA

POLO MAJICA ROLY STAR ŽENSKA

Cena brez DDV: 6,83 EUR

POLO MAJICA IZ ORGANSKEGA BOMBAŽA

POLO MAJICA IZ ORGANSKEGA BOMBAŽA

Cena brez DDV: 1,61 EUR

KARIBAN SHORT SLEEVE POLO SHIRT

KARIBAN SHORT SLEEVE POLO SHIRT

Cena brez DDV: 15,24 EUR

POLO MAJICA ROLY BOWIE

POLO MAJICA ROLY BOWIE

Cena brez DDV: 9,35 EUR

POLO MAJICE CENTAURO PREMIUM

POLO MAJICE CENTAURO PREMIUM

Cena brez DDV: 7,50 EUR

POLO MAJICA ROLY IMPERIUM

POLO MAJICA ROLY IMPERIUM

Cena brez DDV: 7,80 EUR

POLO ROLY PEGASO PREMIUM

POLO ROLY PEGASO PREMIUM

Cena brez DDV: 5,37 EUR

POLO MAJICA ROLY PRINCE

POLO MAJICA ROLY PRINCE

Cena brez DDV: 8,13 EUR

ŽENSKA POLO MAJICA ROLY PRINCE

ŽENSKA POLO MAJICA ROLY PRINCE

Cena brez DDV: 8,13 EUR

POLO MAJICA ROLY TYLER

POLO MAJICA ROLY TYLER

Cena brez DDV: 8,99 EUR

POLO MAJICA ROLY AUSTRAL

POLO MAJICA ROLY AUSTRAL

Cena brez DDV: 6,40 EUR

POLO MAJICA ROLY MONTREAL

POLO MAJICA ROLY MONTREAL

Cena brez DDV: 10,67 EUR

POLO MAJICA ROLY NATION

POLO MAJICA ROLY NATION

Cena brez DDV: 9,76 EUR

MOŠKA POLO MAJICA PHOENIX

MOŠKA POLO MAJICA PHOENIX

Cena brez DDV: 16,54 EUR

ŽENSKA POLO MAJICA PHOENIX

ŽENSKA POLO MAJICA PHOENIX

Cena brez DDV: 6,99 EUR

ŽENSKA POLO MAJICA KARIBAN PIQUE

ŽENSKA POLO MAJICA KARIBAN PIQUE

Cena brez DDV: 7,66 EUR

MOŠKA POLO MAJICA KARIBAN PIQUE

MOŠKA POLO MAJICA KARIBAN PIQUE

Cena brez DDV: 8,32 EUR

POLO MAJICA KARIBAN BASEBALL

POLO MAJICA KARIBAN BASEBALL

Cena brez DDV: 13,15 EUR