Ovratni trakovi

Ovratni trakovi so odlično promocijski darilo

Ovratni trakovi so prisotni skoraj vsepovsod. Najdete jih tako v podjetjih, na izobraževanjih, seminarjih, konferencah, sejmih in kongresih.

Kaj je ovratni trak?

Začeli so jih uporabljati že v 15. stoletju francoski vojaki in gusarji, da ne bi izgubili orožja med vzpenjanjem na vozove in ladje ter med bojem. Prvi trakovi so bili iz preprostih vrvic, danes pa so izdelani iz različnih kosov tekstila ali drugih vrst materialov. Tovrstni materiali so izdelani v obliki traku in se nosijo okoli vratu. Na koncu traku je karabin, na katerega si lahko pripnemo vse od ključev, mobilnih telefonov, izkaznic, akreditacij do flašk.

Ovratni trakovi so zelo popularni, saj izražajo pripadnost, pomagajo pri spoznavanju, predvsem pa so praktični, saj na njih nosimo tisto, kar pogosto potrebujemo. Ob enem pa omogočajo uporabo obeh rok hkrati. Različna podjetja in ustanove jih uporabljajo za namene promocije.

Ravno zaradi njihove vsestranske uporabnosti in popularnosti so ovratni trakovi odlično promocijsko darilo. Na njih lahko natisnete svoj logo ali slogan in če vam uspe narediti lep promocijski ovratni trak, ga bodo ljudje z veseljem uporabljali. So močno reklamno orodje s katerim promovirate vaše podjetje pred stranko, medtem ko jih nosite okoli vratu. Več o tem kako povečati prepoznavnost si lahko preberete v našem blogu »Kako promocijska darila povečajo prepoznavnost blagovne znamke«

V kolikor želite narediti drugačen, unikaten ovratni trak, predlagamo da izberete naše ovratne trakove po meri. Kjer boste lahko izbirali med množico materialov od poliestrskih, organskih, izdelanih iz plute, do bambusovih… Vsakemu ovratnemu traku lahko dodate različne dodatke, kot so sponke, karabine, etuije za izkaznice. Trak po meri lahko potiskamo po vaših željah, vsebujejo lahko vaše logotipe in logotipe vaših sponzorjev. Vsaka stranka, ki bo nosila vaš ovratni trak, bo s tem povečala prepoznavnost podjetja. Z zanimivim ovratnim trakom boste na stranke naredili dober prvi vtis, tako ga bodo tudi z veseljem nosile. S takšnim artiklom boste za svoje podjetje naredili veliko, saj vam bo delal reklamo. Ovratni trakovi so stroškovno nizek način marketinga, ki lahko podjetju zagotovi nove stranke. Več o tem smo zapisali v našem blogu »7 razlogov zakaj mora podjetje imeti promocijska darila«.

Ovratni trakovi

Nekaj naših predlogov akreditacijskih ovratnih trakov

LANY - OVRATNI TRAK S KOVINSKIM KARABINOM – enobarvni ovratni trak s karabinom in vmesno sponko.

CABLEYARD - OVRATNI TRAK S 3V1 KABLOM - izdelan je iz recikliranega materiala. Posebnost tega traka je, da vsebuje polnilni kabel.

SIMPLE LANY - AKREDITACIJSKI TRAK – enostavni ovratni trak, ki je tudi cenovno najbolj ugoden.

Ovratni trakovi so zelo uporabno promocijsko darilo, ki ga je možno večkrat uporabiti. Velika večina anketiranih ljudi uporablja promocijska darila več kot eno leto. Več o tem kako pomembna je uporabnost promocijskega darila si lahko preberete v našem blogu »Pri poslovnih darilih in promocijskih izdelkih je na 1. mestu uporabnost«.

Ovratni trakovi so pomembni tudi pri organizaciji dogodka. Z njimi boste krepili vašo prepoznavnost ter prepoznavnost sponzorjev tudi po končanem dogodku. Več o tem kaj je še pomembno za uspešen dogodek si lahko preberete v našem blogu »Kaj je poleg kemičnih svinčnikov še ključno za uspešen dogodek?«.

Ovratni trakovi so že kar nekaj časa nepogrešljivo promocijsko darilo na prireditvah, kongresih, predstavitvah ali podobnih tovrstnih dogodkih. Zaradi svoje velike površine, so zelo primerni za izpostavljanje vašega logotipa ali reklamnega sporočila. Ponudbo za brandiranje ali količinski popust lahko zelo enostavno zahtevate na produktni strani artikla s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.