Poletne Šilt Kape

1 / 5

Poletne kape so eno prvih promocijskih daril

V široki ponudbi so vam na voljo poletne kape, šilt kape, baseball kape priznanih blagovnih znamk, kot so Atlantis, Target, Anvil, Kariban, Roly in Sol's. Ker so poletne šilt kape zaradi svojega varovalnega učinka zelo priljubljeno promocijsko darilo, jih je smotrno brandirati, zato vam v našem podjetju nudimo tudi kvalitetno storitev tiska ali vezenja. Nimate izdelanega logotipa ali reklamnega sporočila? Pri nas to ni težava. Naš grafični studio reši tovrstne zadrege. Več kot 30-letne izkušnje pa so zagotovilo, da boste z izdelkom zadovoljni.

Zelo priljubljene so povsem unikatne poletne kape, pri katerih so možnosti uporabe barv, oblik, materialov, dodatkov zelo velike. Unikatne kape so eno naj prestižnejših promocijskih daril, ki jih srečamo v svetu športa, avtomobilizma in še kje. 

Kapa je zaradi cene tudi zelo popularno promocijsko darilo, ko smo omejeni s sredstvi za promocijsko kampanjo. Osnovni modeli poletnih kap stanejo manj kot 1EUR, potiskani pa le malo več. Ta nizka cena nam omogoča pokriti veliko število obdarovancev. Odpade tudi skrb zaradi konfekcijskih velikosti, kajti večina kap ima zgolj eno velikost in regulacijo, s katero lahko to velikost prilagajamo. Prav tako so nabori barv pri večini modelov zelo široki, ta pestrost nam omogoča najti našo pravo barvo.

Poletne šilt kape

Naj še enkrat posebej izpostavimo zaščitni aspekt poletnih šilt kap. Sončni žarki so zaradi globalnega segrevanja ter zmanjšane plasti ozona vse močnejši in zaščita pred njimi postaja zelo pomembna. Poletna kapa postaja vse bolj pomemben in uporaben artikel za zaščito pred sončnim UV sevanjem. Če podarite poletno kapo, na kateri bo vaš logotip, boste vašim kupcem ali poslovnim partnerjem olajšali marsikateri trenutek v življenju, obenem pa boste z njimi na dopustu ali drugih prostočasnih aktivnostih, kar pa bo ustvarilo pozitivno asociacijo med njmi in vašo blagovno znamko ali podjetjem.  

Ponudbo za brendiranje ali količinski popust lahko zahtevate zelo enostavno na produktni strani artikla, s klikom na gumb "POŠLJI POVPRAŠEVANJE". Se ne morete odločiti med vezenjem ali tiskom na poletne kape? Preberite naš blog na to temo "Tiskanje ali vezenje na promocijski tekstil".