UNIKATNI NOTESNIKI

UNIKATNI NOTESNIKI

Unikatni notesniki, rokovniki ... povsem po vaših željah | Bodite izvirni, poudarite vaše sporočilo in logotip

Ustvarite unikatne notesnike, rokovnike ... ki bodo na izviren in poseben način predstavljali vašo znamko. Možnosti je ogromno: različne velikosti, materiali, dizajni...

Oblikujte svoj rokovnik po vaših željah in po smernicah vašega CGP-ja. Prilagojeni rokovnik je eden najboljših promocijskih izdelkov.

  • Min. količina: 250 kos
  • Dobavni rok: 18-25 delovnih dni
  • Dostava v EU je vključena v ceno

Velikosti: A4, A5, A6

Šifra: CM0008

Znamka: MOB

V celoti vam barvno potiskamo ovitek (zunanje in notranje strani), barvno prilagodimo elastični trak, zaznamovalnik strani, nosilec pisala, žepek za dodatne papirje… možnosti je veliko. Ovitki iz papirja, reciklažnega papirja, umetnega usnja (možnost slepega tiska – kot odtis žiga), trde ali mehke platnice. Poleg dizajna, ki je lahko narejen povsem po vaših željah, lahko izbirate med naslednjimi karakteristikami:

Material

Papir I PU usnje

Barve usnja

Oblike papirja

Črte I Karo I Brez črt

Različne oblikovne možnosti

Elastična gumica I Kazalo različnih barv I Držalo za pisalo I Papirnat ovitek I Digitalni tisk na prvi in zadnji i Digitalni tisk na promocijski strani I Žepek za dokumente


Za pridobitev ponudbe s ceno, prosim pritisnite moder gumb "Pošlji povpraševanje" in najbolje kar se da opišite svoje želje. Ponudbo vam bomo pripravili v najkrajšem možnem času.

Personaliziran notesnik je eno izmed najboljših poslovnih daril, predvsem zaradi velike površine, ki je idealna za vašo zgodbo, sporočilo in logotip. Poleg tega pa so notesniki veliko v uporabi tako, da so obdarovanci pogosto v stilu z vašo blagovno znamko, prav tako pa uspešno širijo prepoznavnost, ko se z njimi odpravijo na sestanke. 

Ustvarite izvirne notesnike, ki bodo na povsem drugem nivoju od klasičnih. Možnosti za to je ogromno. 

Ustvarite unikatne notesnike ali rokovnike...  Možnosti je ogromno: različne velikosti, materiali, dizajni. Lahko se odločite za samo črtaste, karo... ali pa s koledarskim delom (tedenski, mesečni...).

Ko se odločite za prilagoditev ene od obstoječih koledarskih predlog, lahko spremenite pisavo, barve in se odločite, katere jezike želite prikazati (največ 3). Prav tako lahko dodate ali odstranite praznike; dodate imenski dan ali posebne dogodke.

Izberite eno od naših koledarskih predlog koledarja ali pa ustvarite popolnoma svojo. Vsaka stran ima lahko vaš edinstven dizajn; npr. na vsaki strani drugačna fotografija, logotip.

Podobni artikli