Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Unikatne torbe | Bodite izvirni, poudarite vaše sporočilo in logotip

Ustvarite unikatne nahrbtnike, športne torbe, kozmetične torbe, vodoodporne torbe, hladilne torbe ali torbe za laptop, ki bodo na izviren in poseben način predstavljali vašo znamko.

Na voljo vam je široka izbira različnih modelov torb, ki jih lahko personalizirate - od športnih, kozmetičnih do vodoodpornih torb in nahrbtnikov. Vsak model torb vam nudi široko izbiro stilov, ki jih lahko prilagodite tako, da kar najboljše predstavlja vašo blagovno znamko. Prilagodite lahko tudi barce, zadrgo, žepe ... Ddodate lahko tudi povsem personalizirano etiketo.

Popoln tisk

Oblikovanje nahrbtnika, ki se ujema z vašim korporativnim izgledom, je samo začetek. Izjemno kakovosten tisk pa vsaki torbi ali nahrbntiku doda čisto posebno vrednost. 

Torbe in nahrbtniki so praktično darilo, ki jih bodo stranke uporabljale na dnevni bazi. In med uporabo bo vaš logotip in sporočilo vsem na ogled. Nekateri modeli torb celo omogočajo tisk po celotni površini. 

Izkoristite priložnost in s personaliziranimi torbami in nahrbtniki izstopite iz množice. 

  • Čas produkcije: od 30 delovnih dni. 
  • Minimalna količina že od 150 kosov.
  • Dostava na katerikoli lokacijo v EU je vključena v ceno.

Za ceno pošljite povpraševanje, glede na katerega vam bomo izdelali ponudbo, ki bo za nas zavezujoča. Ponudbo lahko zahtevate enostavno, s klikom na modri gumb zgoraj "Pošlji povpraševanje"

Pošlji povpraševanje

Roly
MOB
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Regatta
Sol’s
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.