UNIKATNE TORBE

UNIKATNE TORBE

Unikatne torbe | Bodite izvirni, poudarite vaše sporočilo in logotip

Ustvarite unikatne nahrbtnike, športne torbe, kozmetične torbe ali torbe za laptop, ki bodo na izviren in poseben način predstavljali vašo znamko.

Izkoristite priložnost in s personaliziranimi torbami in nahrbtniki izstopite iz množice. 
 

  • Dobavni rok: 25-58 delovnih dni. 
  • Minimalna količina že od 250 kosov.
  • Dostava na katerikoli lokacijo v EU je vključena v ceno.
     

Šifra: CM00011

Znamka: MOB

Na voljo so vam skoraj neskončne možnosti pri oblikovanju vaših nahrbtnikov, športnih ali kozmetičnih torb, za to pustite domišljiji prosto pot. Vsak model torb vam nudi široko izbiro stilov, ki jih lahko prilagodite tako, da kar najboljše predstavlja vašo blagovno znamko. Prilagodite lahko tudi našitke, zadrgo, žepe... Popolnoma lahko prilagodite barve, zadrge, žepe, ročaje in še več, ali pa dodate povsem personalizirano všivno etiketo.

 

 

Za pridobitev ponudbe s ceno, prosim pritisnite moder gumb "Pošlji povpraševanje" in najbolje kar se da opišite svoje želje. Ponudbo vam bomo pripravili v najkrajšem možnem času.

Popoln tisk

Oblikovanje nahrbtnika, ki se ujema z vašim korporativnim izgledom, je samo začetek. Izjemno kakovosten tisk pa vsaki torbi ali nahrbntiku doda čisto posebno vrednost. 

Torbe in nahrbtniki so praktično darilo, ki jih bodo stranke uporabljale na dnevni bazi. In med uporabo bo vaš logotip in sporočilo vsem na ogled. Nekateri modeli torb celo omogočajo tisk po celotni površini.

Podobni artikli