Platinasti certifikat AAA bonitetne odličnosti v letu 2023

Spoštovani sodelavci in poslovni partnerji,

Z velikim veseljem in ponosom sporočamo, da je podjetje H.B.C. d.o.o. znova prejelo Platinasti certifikat AAA bonitetne odličnosti v letu 2023, ki ga podeljuje ugledna organizacija Dun & Bradstreet.

Ta dosežek je rezultat trdega dela, predanosti in strokovnosti vsakega posameznika v našem podjetju, kar nas je postavilo med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte. Skupaj smo smo vzpostavili trdne vezi z našimi strankami, gradili zaupanje in dosegali odlične rezultate.

Ob tem se želimo zahvaliti tudi svojim dragocenim poslovnim partnerjem, ki ste nam izkazali zaupanje, sodelovali z nami in prispevali k naši skupni uspešnosti. Vaša podpora je bila ključna pri doseganju naših ciljev.

Ponosni smo tudi na svojo 32-letno tradicijo, ki je temelj našega uspeha. S to tradicijo smo izgradili močno podjetje, ki si prizadeva za najvišje standarde poslovanja. Ta Platinasti certifikat bonitetne odličnosti potrjuje našo zavezanost k odličnosti in nadaljnjemu razvoju podjetja.

Naj bo ta dosežek vir ponosa, motivacije in navdiha za nas vse, da skupaj gradimo uspešno prihodnost, polno novih priložnosti in dosežkov.

Hvala vsem vam za vašo predanost in sodelovanje.