BRISAČA HAMMAM UKIYO YUMIKO AWARE™ 100 X 180 CM

BRISAČA HAMMAM UKIYO YUMIKO AWARE™ 100 X 180 CM

Ta lahka, zelo vpojna, odporna na pesek in hitro suha brisača je ena najboljših trajnostnih brisač. Brisače za hamam so večnamenske: uporabite jih lahko tudi kot piknik, otroško odejo ali kot brisačo za jogo, plažo in telovadnico. Tudi kot prt. Najboljše od vsega pa je, da je zaradi tankega materiala izjemno prenosljiv in ga je enostavno vreči v torbi za plažo, kovčku ali čez ramo.
Narejena je iz 88 % bombaža s certifikatom OEKO-TEX (med proizvodnim postopkom se ne uporabljajo škodljive snovi ali barvila.) in 12 % recikliranega bombaža, ki je super mehak in svilnat na otip.
S sledilcem AWARE™, ki potrjuje resnično uporabo recikliranega bombaža. Vsaka brisača prihrani 597,8 litra vode. 2 % prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact bo podan Water.org.
Izdelano na Portugalskem.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi vezenje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: 100% bombaž

Šifra: P453.79

Znamka: Ukiyo

Cena brez DDV: 23,56 EUR
Cena z DDV: 28,74 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
180 x 100 x 2 cm Črna Na zalogi
23,56 EUR

Osvežitev zalog: 5.7.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

BRISAČE OLIMA 360

BRISAČE OLIMA 360

Cena brez DDV: 1,09 EUR

KARIBAN KOPALNA BRISAČA

KARIBAN KOPALNA BRISAČA

Cena brez DDV: 8,45 EUR

966 , 14188 , 17819