Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Majice

Majice so vaša potujoča promocija!

Majice, največja zaloga promocijskih majic v Sloveniji: moške majice, ženske majice in unisex promocijske majice, s kratkimi rokavi, s tiskom ali vezenjem, mnogih barv in velikosti. Vse promocijske majice so priznanih blagovnih znamk: Roly, Gildan, Sol's, Kariban in Anvil. Vse so izdelane v skladu z OEKO-TEX® Standard 100 in kot takšne popolno promocijsko darilo.

Ker je izbira promocijskih majic na tržišču zelo velika, vam priporočamo, da preberete blog Kakšna je dobra promocijska majica? V njem smo vam podrobno razložili dileme glede gramature in kvalitete materiala, izdelave, o velikostih in še veliko majhnih skrivnosti, ki pa vam bodo zagotovo pomagale pri pravilni odločitvi. Nenazadnje je potiskana majica že dolgo popolno promocijsko ali poslovno darilo. 

POZOR: večina naših majic ima možnost odstranitve proizvajačeve etikete in dotisk vaše, brendirane. Tako majica postane res popoln promocijski material!

Poudariti pa je potrebno še eno stvar. Majice so univerzalno oblačilo že več kot stoletje. Če pa je le ta potiskana še izvirnim designom, pa postane tudi modno oblačilo, ki ga bo obdarovanec z veseljem nosil in s tem širil vašo prepoznavnost ter reklamno sporočilo.

Majice

Ste v dilemi in se ne morete odločiti med tiskom ali vezenjem na majice, preberite blog "Tisk ali vezenje na promocijski tekstil."

Nekaj naših predlogov promocijskih majic:

V primeru, da pa iščete majice z napisi ali si želite izdelati unikatno majico, nas obiščite v spletno trgovino z majicami Majice.si, kjer si lahko oblikujete tudi svojo lastno, izvirno majico.

Se zaradi široke ponudbe majic ne morete odločiti? Poglejte ožji izbor promocijskih majic, ki so prodajni hit. 

Roly
MOB
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Regatta
Sol’s
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.