Impact AWARE™

1 / 5

IMPACT promocijska in poslovna darila prihodnosti

Greenwashing, nikoli več

Z našo novo kolekcijo IMPACT želimo končati greenwashing in povedati resnično zgodbo o trajnosti. Verjamemo, da sta sledljivost in trajnost tesno povezani. In kot tržni pionirji, skupaj z našim dobaviteljem, utiramo pot preostali industriji promocijskih daril.

Zakaj je vpliv na uporabo vode tako pomemben?

Voda je svetovno vprašanje, od taleče se Arktike do posušenih območij Afrike. Posledice najdemo po vsem svetu. Do leta 2025 bo 50 % svetovnega prebivalstva izkusilo tako imenovani "vodni stres"; Soočiti se s pomanjkanjem zadostne in za uporabo pripravljene vode. Voda je zelo oprijemljiva tema vseh nas.

Kako lahko pozitivno vplivamo na varčevanje z vodo?

Z uporabo recikliranega poliestra in bombaža. Z uporabo teh recikliranih materialov prihranimo na tisoče litrov vode. Toda kako smo lahko prepričani, da res uporabljamo reciklirane materiale in potrdimo naše trditve o varčevanju z vodo?

Z AWARE™ jamčimo za pristne uporabljene materiale iz recikliranih materialov in zahtevo za zmanjšanje vodnega stresa. AWARE™ je virtualna komponenta, ki preverja trajnostno vsebino v končnem izdelku s tehnologijo sledenja in potrjuje proizvajalčeve trditve s tehnologijo blockchain.

Poglej predstavitveni video na našem YouTube kanalu.

AWARE™ RPET ODSEVNA VIKEND TORBA

AWARE™ RPET ODSEVNA VIKEND TORBA

Cena brez DDV: 27,05 EUR

880 , 9132 , 13577