AWARE™ RPET ODSEVNA VIKEND TORBA

AWARE™ RPET ODSEVNA VIKEND TORBA

Bodite bolje vidni s to vikend torbo iz 100% recikliranih materialov in sledilnikom AWARE™. Z AWARE™ je zagotovljena uporaba resničnih materialov iz recikliranih tkanin in zahtevkov za zmanjšanje vode z uporabo fizičnih sledilnih mehanizmov AWARE in tehnologije veriženja blokov. Vikend torba ima na sprednji strani sodoben, odseven tisk in žep na zadrgo. V glavnem predelu sta 2 mrežasta žepa. Brez PVC. Ta torba prihrani 10 litrov vode in je sestavljena iz 19 plastenk.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali vezenje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate

Šifra: P707.08

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 28,93 EUR
Cena z DDV: 35,29 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
52 x 26 x 25 cm Črna
ROM: 2833
28,93 EUR

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 4.6.2023

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje
2423 , 13112 , 15168