BELEŽNICA IZ KAMNITEGA PAPIRJA Z MEHKO PLATNICO A5

BELEŽNICA IZ KAMNITEGA PAPIRJA Z MEHKO PLATNICO A5

To je resnično brez Greenwashing-a, ampak pripovedovanje resnične zgodbe o trajnosti! Ta beležka iz kamnitega papirja Impact je iz papirja brez dreves! Kamniti papir je v glavnem sestavljen iz mineralnega prahu (80%), omejenega z (20%) nestrupenega HDPE (čista plastika). Med proizvodnjo se NE uporablja vode ali belila, kar pa velja za proizvodnjo tradicionalnega papirja iz lesne celuloze. Za tono tradicionalnega papirja za celulozo se porabi 2770 litrov vode in 18 dreves. Pri tej čudoviti beležki iz kamnitega papirja A5 ni bilo uporabljeno nič vode in lesa! Mehek na dotik in žametni papir za izjemno gladko pisanje. 60 listov / 120 strani 58 g/m2 belega obloženega kamnitega papirja. Tudi ovitek je v celoti izdelan iz kamnitega papirja. Prihranite vodo in uporabite prave trajnostne materiale. S poudarkom na vodi bomo 2% prihodka od vsakega prodanega izdelka Impact namenili Water.org. Ta zvezek iz kamnitega papirja je prihranil 1 liter vode.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Stone paper

Šifra: P774.21

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 4,98 EUR
Cena z DDV: 6,08 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 20 kos

Minimalna količina nakupa: 20 kos

Kliknite tukaj za aktivacijo filtra izdelkov, ki jih je mogoče kupiti tudi samo po 1 kos.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
21.1 x 14.1 x 1.1 cm Bela Ni na zalogi

Osvežitev zalog: 30.11.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

643 | 12176