Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Termovke ali termo steklenice

Termovke ali termo steklenice zagotovo spadajo med zelo uporabna poslovna darila. Cenovno sicer sodijo v srednji segment, vendar se strošek s časom racionalizira v zelo sprejemljive okvirje. Termo steklenice bo večina obdarovancev obdržalo zase. Celo več let. Tako bodo zelo dolgo v stiku tudi z vašo blagovno znamko, kar pa tudi ima svojo vrednost. Prav tako je to darilo za vsakogar, tudi za vaše poslovne partnerje, katerim nikoli ne veste kaj podariti, ker "imajo že vse". Kvalitetna termovka vedno pride prav.

Zaradi svoje uporabnosti in vrednosti je termovka ali termo steklenica tudi popolno darilo za vaše zaposlene. Delodajalci se vse premalo poslužujejo daril, kot motivacije zaposlenih, čeprav gre običajno pri tem za zanemarljiva finančna sredstva, ki pa dajo multiplikativne učinke. O tem smo napisali blog So poslovna darila ključ do motiviranih zaposlenih?, katerega priporočamo v branje.

Prav zato, ker je to darilo višjega ranga, je potrebno biti zelo previden pri brandiranju. Logotipi naj bodo zmerne velikosti, priporočljiva tehnika pa je lasersko graviranje. Če priporočamo zmernost pri brandiranju termovke, pa svetujemo, da svoji oblikovalski domišljiji daste krila pri oblikovanju embalaže al kakšnega dodatka, kot je reklamni letak. Tovrstna darila dobijo na vsebini, če so narejena celovito, še bolje pa je, če imajo zgodbo. Verjamite, da se izplača malce potruditi. Seveda smo vam na razpolago tudi mi. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami ter oblikovalskim studiem, vam zagotovo lahko svetujemo in pomagamo.

Da se boste lažje odločili pri izbiri in nakupu, vam priporočamo branje našega bloga 8 pogostih napak pri naročanju poslovnih daril ali pa zapisa Ali izkoriščate velik potencial poslovnih in promocijskih daril?

Ponudbo za količinski popust, lasersko graviranje ali dotisk na termovke, enostavno pridobite na produktni strani artikla.

Roly
MOB
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Regatta
Sol’s
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.