TERMOVKA MOSA

TERMOVKA MOSA

Mosa je moderna 500ml termovka z dvojno steno iz 201 nerjavečega jekla. Termovka se zapira s pokrovčkom iz PP plastike, ki služi tudi kot skodelica. Zaščiten design®

Termovka Mosa je izdelana iz zelo kakovostnega in trpežnega materiala, zato jo uvrščamo med naše premijske artikle. Od ostalih termovk se razlikuje po elegantni geometrijski obliki in unikatnem dizajnu.

V njej boste lahko na poti ali v službi imeli 500 ml tekočine. Vsebina bo v njej, zaradi dvojne stene, ostala topla do 5h in hladna do 15h. Zamašek termovke preprečuje iztekanje tekočine, uporabite ga lahko kot skodelico za pitje.

Notranjost je narejena iz okolju prijaznega nerjavečega jekla, ki ne pušča sledi okusa. Je enostavna za čiščenje, je brez prisotnosti BPA, njena zunanja površina omogoča dober oprijem.

Vsaka termovka je lepo zapakirana v kakovostni škatli, katero lahko po želji stranke tudi potiskamo. Ta termovka je zaradi svoje kakovosti in modernega izgleda zelo primerna za poslovno darilo, saj predstavlja tudi izviren način obdarovanja.V zimskih mesecih ga bodo veseli vsi, ki se radi razvajajo s toplim napitkom. V poletnih mesecih, pa se lahko razvajajo s kavo ali dolgo ohlajeno pijačo. Je poslovno darilo, ki je primerno skozi celo leto.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P433.20

Znamka: XD Design

Cena brez DDV: 11,30 EUR
Cena z DDV: 13,79 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
23.5 x ø 6.9 cm Črna Ni na zalogi

Osvežitev zalog: 17.9.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Združljivi izdelki

TERMOVKA MOSA

TERMOVKA MOSA

Cena brez DDV: 11,30 EUR

POTOVALNI KOZAREC MOSA

POTOVALNI KOZAREC MOSA

Cena brez DDV: 9,06 EUR

Podobni artikli

EASY LOCK TERMOVKA

EASY LOCK TERMOVKA

Cena brez DDV: 13,59 EUR

TERMOVKA BOPP HOT

TERMOVKA BOPP HOT

Cena brez DDV od: 16,51 EUR

LEAKPROOF IZOLIRANA FLAŠKA ZA VODO

LEAKPROOF IZOLIRANA FLAŠKA ZA VODO

Cena brez DDV: 14,72 EUR

298 | 400