BOBBY SOFT, NAHRBTNIK PROTI KRAJI

BOBBY SOFT, NAHRBTNIK PROTI KRAJI

Za univerzo, šolo ali službo... Bobby Soft je pripravljen! Znamenita Bobbyjeva zasnova proti kraji s ​​skritimi in RFID zaščitenimi predelki, brez sprednjega dostopa in skritimi zadrgami je zdaj dopolnjena z varno zadrgo na glavnem predelu, da bodo vaše stvari še bolj varne. Prostorna notranjost je praktična in vsestranska. V glavnem predelu lahko enostavno organizirate svojo opremo z oblazinjenim 15,6-palčnim predalom za prenosni računalnik, prenosno torbico, pametnimi majhnimi žepki in sponko za obesek za ključe. Zgornji del nahrbtnika je razširljiv in ponuja dodaten prostor za oblačila, knjige ali karkoli drugega potrebujete Vaš nahrbtnik je opremljen tudi z integriranim USB polnilnim priključkom in je izdelan iz vodoodbojnega materiala. Iz materialov R-Pet in sledilnika AWARE™. Vsak Bobby Soft prihrani 22 litrov vode in uporabljenih je 37 plastičnih steklenic. Registered design®.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali vezenje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate, Polyester

Šifra: P705.79

Znamka: XD Design

Cena brez DDV: 56,83 EUR
Cena z DDV: 69,33 EUR

1. korak: Izberite barvo

 

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
30 x 18 x 45 cm Črna Ni na zalogi

Osvežitev zalog: 22.10.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

NAHRBTNIK ROLY MARABU

NAHRBTNIK ROLY MARABU

Cena brez DDV: 6,99 EUR

NAHRBTNIK PROTI KRAJI BOBBY CUT-PROOF

NAHRBTNIK PROTI KRAJI BOBBY CUT-PROOF

Cena brez DDV: 91,07 EUR

POTOVALNI NAHRBTNIK SWISS PEAK

POTOVALNI NAHRBTNIK SWISS PEAK

Cena brez DDV: 79,66 EUR

529 | 380