A5 KRAFT BELEŽNICA S SAMOLEPILNIMI LISTIČI

A5 KRAFT BELEŽNICA S SAMOLEPILNIMI LISTIČI

Kraft papir je ob svoji trpežnosti tudi okolju prijazen, saj je narejen je iz 100% naravnih materialov, mešanice kaše različnega lesa. Ob tem, da ga je mogoče enostavno reciklirati pa je tudi biorazgradljiv.

S to prečudovito A5 beležnico ob sebi, boste vedno lahko hitro zabeležili hitre opazke, opravila, beležke in opomnike. Samolepilni lističi v živih barvah, ki so na voljo v dveh različnih velikostih, 30 lističev vsak, pa bodo služili kot izvrstni zaznamki ali poudarki. Izdelek je vsesplošno uporaben in tako primeren za najrazličnejše promocijske namene, ob tem pa ga posebej priporočamo podjetjem oz. blagovnim znamkam, ki se predstavljajo kot okolju prijazne in ekološke.

Vaš logotip ali grafiko je mogoče odtisniti na platnico, spredaj in zadaj, ob tem pa je grafiko mogoče tiskati tudi z reliefnim oz. slepim tiskom, ki obliko vdolbe v material.

Beležnica ima 100 strani oz. 200 listov iz 80 gsm črtastega recikliranega papirja, ki le še poudari ekološko noto te beležnice in spiralno vezavo, s kovinsko spiralo. Beležnice so individualno pakirane v poli vrečicah. Proizvodnja tega izdelka poteka na družbeno odgovoren način in je BSCI revidirana.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Paper, Metal

Šifra: P772.11

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 5,64 EUR
Cena z DDV: 6,88 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
16.5 x 21 x 1.5 cm Rjava Na zalogi
5,64 EUR

Osvežitev zalog: 17.9.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

CARTOPAD - MEMO ZVEZEK

CARTOPAD - MEMO ZVEZEK

Cena brez DDV: 0,80 EUR

A5 SLIM BELEŽNICA Z MEHKO PLATNICO

A5 SLIM BELEŽNICA Z MEHKO PLATNICO

Cena brez DDV: 1,13 EUR

ARCONOT - ČRTAST A5 ZVEZEK

ARCONOT - ČRTAST A5 ZVEZEK

Cena brez DDV: 2,13 EUR

325 | 400