ARCONOT - ČRTAST A5 ZVEZEK

ARCONOT - ČRTAST A5 ZVEZEK

A5 zvezek z mehko PU platnico in 96 črtastimi stranmi. Elastika za zapiranje.

Podjetja in blagovne znamke s pridom uporabljajo pisarniške izdelke, ki so zaradi svoje vsestranske uporabnosti, nizke cene in priljubljenosti med najbolj učinkovitimi promocijskimi darili.

Arconot je zvezek z mehko platnico iz poliuretana, ki vsebuje 96 črtastih strani in ima elastiko za zapiranje. Barvna vrvica vam bo omogočila, da si označite, kje ste ostali. Zvezek je izjemno primeren za različne profile vaših strank oz. poslovnih partnerjev, saj ga lahko s pridom uporabljajo tako študenti, pisarniški delavci in vsi ostali, ki potrebujejo hitre in enostavne zapiske ali opombe.

Na zvezek lahko spredaj po celotni platnici potiskamo vašo grafiko v digitalni tehniki, kar bo izdelku omogočilo da resnično izstopa.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Papir

Šifra: MO1804

Znamka: MOB

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
21X14X1,6 CM Bela Ni na zalogi

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

PL 3-5 delovnih dni

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Artikel trenutno ni na zalogi.

Nazaj

Podobni artikli

900 , 14892 , 20405