A5 EKO NOTESNIK IZ JUTE

A5 EKO NOTESNIK IZ JUTE

Vrnite se k naravi, s tem ekološkim notesnikom iz jute. 80 pol/160 strani iz bambusovega papirja. Elastika in zaznamek za strani.

Eko notesnik je drugačen na pogled in otip. Je prava stvar za nekoga, ki išče uporabno eko darilo. Platnice notesnika so kombinacija bombaža in jute. V notranjosti pa se skriva 160 črtastih strani mehkih bambusovih listov, kamor boste lahko zapisali vse potrebno. Opremljen je tudi z označevalcem strani ter priročno elastiko.

 

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P773.94

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 5,64 EUR
Cena z DDV: 6,88 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
21 x 14.4 x 1.1 cm Na zalogi
5,64 EUR

Osvežitev zalog: 5.12.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje
897 | 3032