20.5" IMPACT AWARE™ RPET 190T PONGEE MINI ODSEVNI DEŽNIK

20.5" IMPACT AWARE™ RPET 190T PONGEE MINI ODSEVNI DEŽNIK

To je resnična zgodba o trajnosti! Ta dežnik Impact je izdelan iz 190T RPET pongeeja s sledilcem AWARE™. AWARE™ zagotovlja uporabo originalnih recikliranih materialov in zmanjšanje potrošnja vode, s fizičnim sledilnikom in Blockchain tehnologijo AWARE. Prihranite vodo in uporabite pristne reciklirane tkanine. S poudarkom na vodi bo 2% prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact podarjeno podjetju Water.org.

Ta priročni 3-delni mini dežnik z ročnim odpiranjem je idealne velikosti za shranjevanje v torbici ali avtu za vremenske razmere. Ostanite vidni ponoči zaradi odsevnega traku. Kovinski okvir, kovinska rebra s PP ročajem. Ta dežnik je prihranil 4,5 litra vode in je izdelan iz 7,6 plastenk PET (500 ml).

Prihranki vode temeljijo na številkah v primerjavi z običajnimi vlakni. Ta izračunana indikacija temelji na zanesljivih podatkih LCA, ki jih je objavila Textile Exchange v svojih materialnih posnetkih 2016.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate, Metal

Šifra: P850.54

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 10,66 EUR
Cena z DDV: 13,01 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
56.5 x ø 96 cm Črna Na zalogi
10,66 EUR

Osvežitev zalog: 21.5.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje
739 , 16992 , 9115