XD DESIGN FLEX TELOVADNA TORBA

XD DESIGN FLEX TELOVADNA TORBA

Prilagodljiva in praktična torba XD Design Flex Gym je prvi poslovni nahrbtnik in telovadna torba v enem. Hitro spremenite ta nahrbtnik iz poslovnega v telovadni slog, samo razširite sprednji žep, s 16 na 24 litrov. Zasnova proti tatvini brez dostopa spredaj in skritimi zadrgami v glavnem predelu vam bo zagotovila varno nošenje profesionalnih naprav. Z žepom na hrbtni strani, zaščitenim z RFID, lahko varno shranite denarnico, mobilni telefon ali kreditno kartico. Poleg tega vas ta nahrbtnik napaja s hitrim priključkom za polnjenje USB na ramenskem pasu, kjer najdete tudi držalo za sončna očala.

Izdelano iz materialov RPET s tehnologijo AWARE™ - z uporabo 52 steklenic reciklirane vode, ki bi končale na odlagališčih ali oceanih, in med proizvodnim procesom prihranili 31 litrov vode. Popoln nahrbtnik, ne glede na to, ali ste na poti v službo, na univerzo ali v telovadnico. Zaščiten design®.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali vezenje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate, Polyurethaan

Šifra: P705.80

Znamka: XD Design

Cena brez DDV: 100,34 EUR
Cena z DDV: 122,41 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
30 x 14 x 46 cm Črna, črna Na zalogi
100,34 EUR

Osvežitev zalog: 6.7.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

836 , 10808 , 13244