WYNN 10W BREZŽIČNI BAMBUSOV ZVOČNIK

WYNN 10W BREZŽIČNI BAMBUSOV ZVOČNIK

Razkošen 10W zvočnik z jasnim zvokom in močnimi basi. Zvočnik je izdelan iz naravnega bambusa in blaga. Kombinacija, ki izgleda dobro kjer koli v vaši hiši, pisarni ali kjer koli potrebujete svojo najljubšo glasbo. Zvočnik ima BT 5.0 za enostavno in nemoteno delovanje do 10 metrov ter nizko porabo energije. 2000 mAh baterija omogoča čas predvajanja do 6 ur in jo je mogoče v celoti napolniti v 2 urah. S funkcijo prevzema in mikrofonom za sprejemanje (video) klicev. Vključuje mikro polnilni kabel brez PVC iz TPE. Pakirano v luksuzni darilni škatli.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Bamboo, Acrylonitril Butadieen Styrene (ABS)

Šifra: P329.31

Znamka: XD Xclusive

Cena brez DDV: 44,20 EUR
Cena z DDV: 53,92 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 6 kos

Minimalna količina nakupa: 6 kos

Kliknite tukaj za aktivacijo filtra izdelkov, ki jih je mogoče kupiti tudi samo po 1 kos.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
24.3 x 6.7 x 8.4 cm Rjava Na zalogi
44,20 EUR

Osvežitev zalog: 18.10.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

1243 | 15420