DVOJNI BREZŽIČEN ZVOČNIK BAMBOO X

DVOJNI BREZŽIČEN ZVOČNIK BAMBOO X

Naravni zvok iz naravnega zvočnika. Ta trajnostni zvočnik združuje neverjetno zvočno izkušnjo s stilsko zasnovo iz trpežnih in okolju prijaznih materialov. Ohišje je narejeno iz trpežnega bambusa in tkanine iz mešanice 30% organskega bombaža, 40% konoplje in 30% recikliranega PET-a. Zvočnik z močjo 10 W uporablja visoko kakovostne komponente za dolgotrajno uporabo. 2.200 mAh baterija bo z enim samim polnjenjem predvajala do 6 ur glasbe. Uporablja BT 4.2 za zelo gladko povezavo in ima razdaljo delovanja do 10 metrov. Registriran dizajn®

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P328.11

Znamka: XD Xclusive

Cena brez DDV: 53,62 EUR
Cena z DDV: 65,42 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
18.5 x 8.5 x 5.5 cm Na zalogi
53,62 EUR

Osvežitev zalog: 17.5.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

3W BREZŽIČEN ZVOČNIK IZ BAMBUSA

3W BREZŽIČEN ZVOČNIK IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 16,04 EUR

ZUNANJI BREZŽIČNI ZVOČNIK

ZUNANJI BREZŽIČNI ZVOČNIK

Cena brez DDV: 10,66 EUR

AUDIO - BREZŽIČNI ZVOČNIK

AUDIO - BREZŽIČNI ZVOČNIK

Cena brez DDV: 9,96 EUR

352 | 10428