SVETILKA 3W CREE

SVETILKA 3W CREE

Aluminijasta srednja led svetilka je idealna za različne dejavnosti na prostem. Od ostalih svetilk se razlikuje po izredni svetilnosti. Svetilka se ponaša s svetilnostjo 100 lumnov, za kar skrbijo 3 W CREE LED diode.

Te LED diode omogočajo bolj učinkovito svetlobo brez senc. V primerjavi s navadnimi led svetilkami sveti veliko svetleje, svetloba pa je bolj enakomerno porazdeljena.

Ima možnost nastavitve 3 različnih načinov svetlenja. Izdelana je iz zelo kvalitetnega aluminijastega materiala. Je izredno varčna, saj jo boste lahko uporabljali do 6 ur. 

Oblikovalci te svetilke so poskrbeli za estetiko, pristnost in enostavnost. Je dovolj majhna, da jo lahko pospravimo v kateri koli žep. Je odporna na prah in vlago ter udarce. Pakirana je v kakovostni škatli, ki jo lahko na željo stranke tudi potiskamo.

Svetilke so del vsakdanjega življenja za mnoge od nas, služijo kot zanesljivo orodje pri profesionalni uporabi, ali kot odličen pomočnik pri aktivnostih na prostem. So izjemno uporabno in praktično poslovno darilo, ki se ga bo prejemnik zelo razveselil in tudi zelo rad uporabljal.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material:

Šifra: P513.56

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 10,66 EUR
Cena z DDV: 13,01 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
12 x ø 3.2 cm Črna
ROM: 2884
10,66 EUR

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 3.3.2024

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

10W DELOVNA CREE SVETILKA

10W DELOVNA CREE SVETILKA

Cena brez DDV: 20,34 EUR

3W VELIKA CREE SVETILKA

3W VELIKA CREE SVETILKA

Cena brez DDV: 11,71 EUR

SVETILKA 3W CREE

SVETILKA 3W CREE

Cena brez DDV: 9,38 EUR

3W ŽEPNA CREE SVETILKA

3W ŽEPNA CREE SVETILKA

Cena brez DDV: 7,01 EUR