Športna oblačila

Športna oblačila so eno najbolj priljubljenih promocijskih ali poslovnih daril. Velika površina za brendiranje, uporabnost in povezanost z zdravim življenjem, so "trigerji", ki v obdarovancu vzbujajo pozitivne občutne do oglaševane blagovne znamke ali podjetja.

Široka izbira športnih oblačil za nogomet, tek in ostale športe. Na voljo so v različnih barvah in barvnih kombinacijah ter velikostih.

Izpostaviti je potrebno zelo popularne športne majice Roly, Gildan, Kariban, Proact, Sol’s, ki so primerne za množične prireditve ali pa kot promocijsko darilo. Vse te blagovne znamke so zelo priznane in nudijo optimalno razmerje med ceno in kvaliteto. Ker vam majice v našem podjetju lahko tudi potiskamo, po potrebi pa pripravimo tudi grafično predlogo, lahko celoten nakup opravite na enem mestu, kar vam bo prihranilo vaš dragocen čas in denar. Posebna skupina so high tech majice, ki bodo poskrbele, da boste lahko športno aktivni tudi v hladnejših dnevih.

Kolekcija športnih dresov blagovne znamke Roly je primerna tako za profesionalne, kakor amaterske športnike. Materiali so kakovostni, hitro sušeči in lahkotni za nošnjo, kar vam omogoča optimalne športne rezultate. Na športne drese vam seveda odtisnemo tudi številke, imena, sponzorje..., vse na enem mestu.

V kategoriji športna oblačila za trening boste našli kopico kvalitetnih in udobnih izdelkov, s katerimi vam bo vaš trening še v večje zadovoljstvo. Potrebujete kvalitetne in cenovno ugodne športne torbe? Zagotovo boste prijetno presenečeni nad našo ponudbo.

Športna oblačila

Poleg športnih oblačil vam nudimo tudi tisk ali vezenje ter grafično oblikovanje. Vsa športna oblačila v naši ponudbi so izdelana v skladu z OEKO-TEX® Standard 100.

Se zaradi prevelike ponudbe težko odločite? Poglejte še ožji izbor športnih oblačil, ki so prodajni hit.

Več o prednostih naših športnih oblačil in ponudbi brendiranja športne opreme najdete v članku Športna oprema s tiskom ali vezenjem.

PROACT ŠPORTNE KRATKE HLAČE

PROACT ŠPORTNE KRATKE HLAČE

Cena brez DDV od: 7,21 EUR

PROACT TEHNIČNE ŠPORTNE NOGAVICE

PROACT TEHNIČNE ŠPORTNE NOGAVICE

Cena brez DDV: 5,88 EUR

PROACT TEHNIČNE POHODNE NOGAVICE

PROACT TEHNIČNE POHODNE NOGAVICE

Cena brez DDV: 6,20 EUR

KARIBAN FLEECE SHORTS

KARIBAN FLEECE SHORTS

Cena brez DDV od: 8,32 EUR

KARIBAN MENS JOG PANTS

KARIBAN MENS JOG PANTS

Cena brez DDV od: 10,18 EUR

PROACT DVOBARVNA ŠPORTNA MAJICA

PROACT DVOBARVNA ŠPORTNA MAJICA

Cena brez DDV: 9,16 EUR

PROACT ŽENSKA POLO MAJICA

PROACT ŽENSKA POLO MAJICA

Cena brez DDV od: 8,38 EUR

PROACT MOŠKA POLO MAJICA

PROACT MOŠKA POLO MAJICA

Cena brez DDV od: 9,82 EUR

1804 | 12176