NAHRBTNIK PROTI KRAJI BOBBY URBAN LITE

NAHRBTNIK PROTI KRAJI BOBBY URBAN LITE

Nahrbtnik proti kraji BOBBY Urban Lite je popoln sopotnik. Nahrbtnik je mogoče popolnoma zapreti z navijanjem glavnega predala in ga blokirati s kombinirano ključavnico. To funkcijo lahko uporabite tudi za zaklepanje nahrbtnika okoli določenega predmeta.

Nahrbtnik ima skrite žepe na hrbtni strani in v pasu naramnice predalček za kartice, z RFID zaščito. Nahrbtnik je opremljen s stranskim žepom za vodo in snemljivo elastično mrežo za vašo športno opremo. Medtem ko so v notranjosti oblazinjeni predali za 15,6-palčni prenosni računalnik, 12,9-palčni tablični računalnik in žepi za vaše druge stvari. Registrirani model ®

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali vezenje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material:

Šifra: P705.50

Znamka: XD Design

Cena brez DDV: 70,82 EUR
Cena z DDV: 86,40 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
31.5 x 14.5 x 46 cm Črna
ROM: 5273
70,82 EUR

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 6.12.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Združljivi izdelki

Podobni artikli

585 , 13568 , 6653