Habeco.si PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Majice s tiskom | Akcija

Majice s tiskom | Akcija | uporabno promocijsko darilo:

Akcija zajema minimalno količino 100 majic (moške, ženske ali otroške), tisk na majice v eni barvi maximalnih dimenzij 50x100 mm. Pozicija potiska je po vaši izbiri, kjerkoli je to tehnološko mogoče, brez dodatnih del. V ceno je zajet samo eden tisk na eni poziciji, po majici. Pri modelih, velikostih in barvah majic znotraj te ponudbe, ni omejitev. V tej akciji uporabljamo moško, žensko in otroško 150 gsm majico Gildan Sofstyle kratek rokav. S klikom na povezavo najdete barve in zalogo teh majic.

Cene v spodnji razpredelnici vsebujejo majice, tisk na majice, pripravo za tisk in osnovno grafično oblikovanje. Cena ne vsebuje kompleksnega grafičnega oblikovanja (izdelave logotipov, risanje logotipov, skeniranja...), zlaganja majic v vrečke in dostave blaga. Na zahtevo kupca, majico potiskom tudi v večbarvni tehniki ali v potiskih večjih dimenzij. Cena se obračuna po ceniku! Cene so formirane za plačilo po predračunu!

Sestava unisex in otroške majice: 100% bombaž. ring spun, 150 gsm, Sestava ženske majice: 100% bombaž, ring spun, 150 gsm.

Možne barve tiska: bela, rdeča, rumena, modra, zelena in črna. Pri količini nad 500 kosov, možnost izbire barve po PANTONE lestvici.

UNISEX velikosti majic: S, M, L, XL, XXL
OTROŠKE velikosti majic: 3/4, 5/6, 7/8, 9/11, 12/14
ŽENSKE velikosti majic: S, M, L, XL, XXL

Akcija velja za določeno količino majic iz zaloge ter do njihove razprodaje. Pred naročilom preverite zalogo! Zakaj je majica s tiskom uporabno promocijsko darilo, pa preberetite na tej povezavi.

CENIK POTISKANE MAJICE | AKCIJA
KOLIČINA 100+ 200+ 500+ 700+ 1000+
CENA MAJICA + TISK 2,29 EUR 2,19 EUR 2,09 EUR 1,99 EUR 1,89 EUR

Cene so informativne in služijo oceni stroška izdelave. Na vaše povpraševanje bomo izdelali konkretno ponudbo, ki je merodajna in zavezujoča za nas. Cene v informativnem ceniku ne vsebujejo 22% DDV-ja in morebitnega grafičnega oblikovanja.

Za manjše količine potiskanih majic ali pa eno unikatno majico s tiskom uporabite našo aplikacijo Naredi si svojo majico.

Pošlji povpraševanje

Roly
MOB
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Regatta
Sol’s
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.