IMPACT AWARE™ KLASIČNA KAPA S POLYLANA®

IMPACT AWARE™ KLASIČNA KAPA S POLYLANA®

Ta klasična kapa Impact AWARE™ je popolna lahka kapa za vsakoletno nošenje skozi vse leto. Z revolucionarno reciklirano prejo Polylana.

Inovativna mešanica reciklirane in deviške preje, vlakna Polylana porabijo manj energije in vode za proizvodnjo kot standardna preja, vendar z vsemi enakimi lastnostmi kot mešanica akrila in poliestra. V kapico je vgrajena tudi s sledilna tehnologija AWARE™. AWARE™ zagotovlja uporabo originalnih recikliranih materialov in zmanjšanje potrošnja vode, s fizičnim sledilnikom in Blockchain tehnologijo AWARE. Prihranite vodo in uporabite pristne reciklirane tkanine. S poudarkom na vodi bo 2% prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact podarjeno podjetju Water.org.

Prihranki vode temeljijo na številkah v primerjavi z običajnimi vlakni. Ta izračunana indikacija temelji na zanesljivih podatkih LCA, ki jih je objavila Textile Exchange v svojih materialnih posnetkih 2016.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali vezenje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Akril

Šifra: P453.37

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 3,76 EUR
Cena z DDV: 4,59 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
21 x 21 x 1 cm Črna
ROM: 5277
3,76 EUR

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 20.4.2024

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli