Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Delovna oblačila

Pred vami so kategorije različnih delovnih oblačil, za različne poklice: gradbenike, gostince, gasilce, elektičarje …
Vsa delovna oblačila so priznanih in vodilnih blagovnih znamk Roly in Regatta, torej lahko služijo tudi kot poslovno darilo.
Prav vsa oblačila v naši spletni trgovini so izdelana v skladu z OEKO-TEX® Standard 100.

Na eni strani vrhunska delovna oblačila omogočajo varno opravljanje dela v vseh delovnih razmerah, tudi ekstremnih. Takšna delovna oblačila vključujejo delovne hlače, delovne obleke, brezrokavnike, delovne čevlje, predpasnike, rokavice, delovne kape, dihalne maske, zaščitna očala, pa tudi spodnje perilo ... ​Tudi odsevna delovna oblačila so velikokrat življenjskega pomena in zagotavljajo dobro vidnost delavca tudi v temi, v megli ... 
Z delovnimi oblačili boste poskrbeli za varnost zaposlenih, njihovo udobje, enotno oblečeni delavci pa bodo tudi bolj pripadni.

In kakšne nevarnosti pri delu lahko s kakovostnimi delovnimi oblačili zmanjšamo?
Odgovor so ekstremni vremenski pogoji, nizke temperaturedelo z ostrimi predmeti, prisotnost vnetljivih ali eksplozivnih snovi ali kamikalih, poškodbe z električnim tokom ali staljeno kovino.
Pri delovnih oblačilih, kjer je v ospredju varnost in udobje pri delu v vseh razmerah, izstopa blagovna znamka Regata.

Elegantno in enostno oblečeni predstavniki podjetja prinašajo večji zaslužek

Pri drugih vrstah poklicev pa elegantna delovna oblačila dajejo enoten, eleganten in profesionalen izgled celotni ekipi sodelavcev, ki so v stiku s strankami. Zaposleni, v elegantno oblečenih delovnih oblačilih, bodo dvignili podobo vašega podjetja. Prav oni so namreč prvi, ki so v stiku s strankami in ki imajo moč ustvariti dober (ali slab) prvi vtis.
Lepo oblečenim zaposlenim stranke bolj zaupajo in se k njim raje vračajo. V podjetjih, kjer so zaposleni oblečeni lepo, so kupci pripravljeni zapraviti več. Že star pregovor namreč pravi, da »Obleka naredi človeka«.
Nakup elegantnih delovnih oblačil je tako odlična investicija, ki se vam bo hitro in dobro povrnila. Pri elegantnih delovnih oblačilih izstopajo oblačila blagovne znamke Roly. Njihovo glavno vodilo je zadovoljstvo. Celotna veriga izdelave promocijskih oblačil, od izbire materiala do končne izdelave, je pod rednim nadzorom kakovosti. Zato Roly lahko garantira izdelke, ki dosegajo najvišje standarde kakovosti.
Dobra izbira so elegantne delovne srajce, čeprav so pri nekaterih poklicih dovolj že kakovostne in enotne T-majice ali polo majice, ki delujejo bolj elegantno zaradi ovratnika. Tu so še elegantne delovne hlače, kakovostni predpasniki, delovne kape, jakne ... Prav vse našteto najdete v naši spletni trgovini.

Na delovna oblačila nujno postavite tudi logotip vašega podjetja ali blagovne znamke. Takšna bodo še bolj krepila pripadnost zaposlenih in širila prepoznavnost vašega podjetja.

Ne pozabite: pomemben del delovne obleke so tudi vrhunski delovni čevlji

K delovnim oblačilom spadajo tudi vrhunski delovni čevlji. V kategoriji delovne obutve po kakovosti izstopajo čevlji blagovne znamke Regatta. Le ti predstavljajo tehnološki vrhunec današnjega dne. Njihova glavna lastnost je varnost, ki jo nudijo v vseh razmerah. So odlično gibljivi in udobni. Dodatne lastnosti Regattinih delovnih čevljev pa so še:

  • Podplati so odporni na vročino, gorivo in olje.
  • Imajo zaščito za prste.
  • Peta je posebaj oblazinjena tako, da absorbira udarce.
  • Kljub celodnevnemu stanju na nogah, vas le te, zaradi stanja, ne bodo bolele.

Več informacij o delovnih čevljih si preberite v članku, z naslovom: „Končno delovni čevlji, ki so vrhunski v vseh pogojih – dokazano.

Seveda pa kakovostna delovna oblačila pridejo prav tudi v domači delavnici. Tudi pri domačih opravilih je varnost še kako poemembna.

Ali se zaradi široke ponudbe ne morete odločiti, katera delovna oblačila izbrati? Za vas smo pripravili izbor delovnih oblačil, ki so zaradi vrhunske kakovosti in konkurenčne cene prodajni hit. Kliknite za ogled delovnih oblačil, z oznako prodajni hit 

Imate pomisleke zaradi cene vrunskih delovnih oblačil?

Ne boste verjeli, tudi vrhunska, udobna in elegantna delovna oblačila ne stanejo celega premoženja. 

Na nakup delovnih oblačil morate gledati kot na investicijo, ki se vam bo večkratno povrnila in ne kot na strošek. Zmotno je prepričanje, da kakovostna in udobna delovna oblačila stanejo celo premoženje. Pri nas boste našli vrhunska oblačila po veleprodajnih cenah. Na to pa morate gledati kot na investicijo, ki se vam bo več kot povrnila.

Potrebujete kakršnekoli informacije ali pojasnila glede naše ponudbe delovnih oblačil in znamčenja le teh? Z veseljem smo vam na voljo preko telefonske številke 2 46 05 660 in preko elektronskega naslova info@habeco.si. Spremljajte nas tudi preko naših socialnih omrežjih. Povezave do njih lahko najdete v nogi naše spletne strani.

Roly
MOB
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.