A5 POSLOVNA MAPA Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM FIKO

A5 POSLOVNA MAPA Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM FIKO

Bodite organizirani in učinkoviti s tem čudovitim brezžičnim portfeljem A5! Ponuja možnost brezžičnega polnjenja, tako da ste vedno povezani. Vključeno zunanjo napajalno enoto lahko uporabljate tudi samostojno. Ta eleganten portfelj ima vgrajeno stojalo za brezžično polnjenje telefona, elastično zanko za pero in dodatne mrežaste žepe. Prenosni računalnik vsebuje 64 listov / 128 strani podloženega papirja v kremni barvi z maso 70 g / m². Izdelano iz RPET in PU. Vhod: 5V / 2A; Izhod: 5V / 2A. Brezžični vhod 5V / 2A, izhod 5V / 1A. Na voljo je v barvni darilni škatli.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate, Polyurethaan

Šifra: P774.08

Znamka: XD Xclusive

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
22.5 x 19 x 3 cm Črna Ni na zalogi

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Artikel trenutno ni na zalogi.

Nazaj
574 | 12176