5W BREZŽIČNI POLNILEC IN DIGITALNA URA ARIA

5W BREZŽIČNI POLNILEC IN DIGITALNA URA ARIA

Funkcionalnost sreča nordijski dizajn s tem brezžičnim polnilcem Aria. Brezžični polnilnik ima vgrajeno digitalno uro, ki je tako popolna za postavitev na mizo ali nočno omarico. Brezžični polnilnik je izdelan iz luksuznih aluminijastih in PU detajlov. Vključno s 150 cm mikro USB kablom. Združljivo z vsemi napravami, ki podpirajo QI, kot so Android najnovejše generacije, iPhone 8 in novejši. Vhod 5V / 2A Brezžični izhod: 5V / 1A. Pakirano v luksuzni darilni škatli.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material:

Šifra: P308.69

Znamka: XD Xclusive

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
8.1 x 8.1 x 4.4 cm Bela Ni na zalogi

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Artikel trenutno ni na zalogi.

Nazaj

Združljivi izdelki

Podobni artikli

797 , 14188 , 17884