Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

X3.1 kemični svinčnik

Unikaten kemični svinčnik s kovinsko sponko in čudovitim diamantnim vzorcem. German Dokumental® modro polnilo, s cca 1200m dolžine pisanja. TC kroglica za izjemno gladko drsenje po papirju.

Kemični svinčnik X3.1 je kakovosten in edinstven kemik s kovinsko sponko. V kolikor podjetje ne želi, da bo njegovo promocijsko pisalo končalo v kakšnem prašnem kotu, je najbolje da se odloči za katero od naših kakovostnih pisal, med katere sodi kemik X3.1.

To pisalo nudi izjemno gladko pisanje in drsenje pisala po papirju. Omogoča do 1200 m dolžine pisanja. Ima kakovostni potisni mehanizem ter očarljiv  diamantni vzorec, s katerim boste poželi poglede ostalih.

Navkljub vsej tehnologiji, ki nas obkroža, pisalo potrebuje vsak. Če bo prejemnik promocijsko pisalo redno uporabljal, ga bo verjetno tudi posodil drugim, s tem pa vam bo uspelo ustvariti večji učinek promocije. Kakovostnega pisala se bo razveselil vsak.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P610.93

Znamka: Unbranded

Cena brez DDV: 0,53 EUR

Cena z DDV: 0,65 EUR

Bela
Črna
navy
roza
SIVA

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
14 x ø 1 cm Bela Na zalogi
0,53 EUR
Osvežitev zalog: 31.5.2020

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Nazaj V košarico Pošlji povpraševanje
Roly
MOB
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Regatta
Sol’s
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.