X3.1 KEMIČNI SVINČNIK

X3.1 KEMIČNI SVINČNIK

Unikaten kemični svinčnik s kovinsko sponko in čudovitim diamantnim vzorcem. German Dokumental® modro polnilo, s cca 1200m dolžine pisanja. TC kroglica za izjemno gladko drsenje po papirju.

Kemični svinčnik X3.1 je kakovosten in edinstven kemik s kovinsko sponko. V kolikor podjetje ne želi, da bo njegovo promocijsko pisalo končalo v kakšnem prašnem kotu, je najbolje da se odloči za katero od naših kakovostnih pisal, med katere sodi kemik X3.1.

To pisalo nudi izjemno gladko pisanje in drsenje pisala po papirju. Omogoča do 1200 m dolžine pisanja. Ima kakovostni potisni mehanizem ter očarljiv  diamantni vzorec, s katerim boste poželi poglede ostalih.

Navkljub vsej tehnologiji, ki nas obkroža, pisalo potrebuje vsak. Če bo prejemnik promocijsko pisalo redno uporabljal, ga bo verjetno tudi posodil drugim, s tem pa vam bo uspelo ustvariti večji učinek promocije. Kakovostnega pisala se bo razveselil vsak.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P610.93

Znamka: Unbranded

Cena brez DDV: 0,55 EUR
Cena z DDV: 0,67 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 50 kos

Minimalna količina nakupa: 50 kos

Kliknite tukaj za aktivacijo filtra izdelkov, ki jih je mogoče kupiti tudi samo po 1 kos.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
14 x ø 1 cm Bela Na zalogi
0,55 EUR

Osvežitev zalog: 18.10.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

KEMIČNI SVINČNIK ADELAIDE

KEMIČNI SVINČNIK ADELAIDE

Cena brez DDV: 0,20 EUR

KEMIČNI SVINČNIK 4 COLOUR

KEMIČNI SVINČNIK 4 COLOUR

Cena brez DDV: 0,34 EUR

1267 | 15420