TERMOVKA BOGOTA

TERMOVKA BOGOTA

Kombinacija bambusa in nerjavečega jekla zagotavlja relativno enostavno reciklažo izdelka. V primerjavi s podobnimi termovkami, ki so obdane s plastiko, je termovka Bogota trajnostna in okolju prijazna alternativa.

Ta popolna termovka za vsak dan je dovolj trpežna in robustna za pohodništvo in dovolj elegantna za pisarno. Bambus ji daje brezčasen videz in udoben oprijem. Omogoča eno ročno pitje in ima neprepusten pokrov, ki ne kaplja in ga je mogoče zakleniti. Zunanja stena je iz 304 nerjavečega jekla, notranja pa iz 201 nerjavečega jekla, s keramičnim premazom, ki preprečuje kovinski okus vaših pijač. Termovka bo vaše najljubše pijače ohranjala vroče do 5 ur in hladne do 15 ur.

Termovka visoke kvalitete je primerna za podjetja in organizacije, ki se v javnosti predstavljajo kot nadpovprečne in ekološko ozaveščene. Vaš logotip ali grafiko je na termovko mogoče natisniti ali pa gravirati - pri gravuri je mogoča tudi individualna personalizacija.

Termovke so pakirane v individualne škatlice, katerim je mogoče narediti brandiran ovoj, ki še dodatno poudari vaš logotip ali sporočilo. Prostornina: 450 ml. Registriran dizajn®

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P432.28

Znamka: XD Xclusive

Cena brez DDV: 21,58 EUR
Cena z DDV: 26,33 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
21.7 x ø 7 cm Rjava Na zalogi
21,58 EUR

Osvežitev zalog: 17.9.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

LONČEK ZA KAVO NA POTI TO-GO

LONČEK ZA KAVO NA POTI TO-GO

Cena brez DDV: 6,26 EUR

2V1 VAKUUMSKA POSODA ZA MALICO

2V1 VAKUUMSKA POSODA ZA MALICO

Cena brez DDV: 18,16 EUR

LONČEK ZA KAVO DISHWASHER SAFE

LONČEK ZA KAVO DISHWASHER SAFE

Cena brez DDV: 13,59 EUR

316 | 400