ŠKATLA ZA KOSILO AVIRA ATLAS RCS IZ RECIKLIRANEGA PP 700 ML

ŠKATLA ZA KOSILO AVIRA ATLAS RCS IZ RECIKLIRANEGA PP 700 ML

Predstavljamo škatlo za kosilo Atlas RCS iz reciklirane plastike - manjši vpliv na okolje, prostornina 700 ml, popolna za obroke na poti!

  • Danes začnite jesti iz škatlic za kosilo, ki manj vplivajo na naravo.
  • Izdelana je iz recikliranih materialov s certifikatom RCS (Recycled Claim Standard), kar zagotavlja popolnoma certificirano dobavno verigo recikliranih materialov. S skupno vsebnostjo recikliranih materialov 62 % glede na skupno težo izdelka je okolju prijazen in ne vsebuje BPA.
  • Vključno s kraft embalažo s certifikatom FSC® lahko škatlo celo spremenite v držalo za telefon, svinčnik ali cvetlični lonec!

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled Polypropylene

Šifra: P438.07

Znamka: Avira

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
19 x 14.4 x 6.3 cm Črna Ni na zalogi

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Artikel trenutno ni na zalogi.

Nazaj