POTOVALNI NAHRBTNIK BOBBY TROLLEY

POTOVALNI NAHRBTNIK BOBBY TROLLEY

Priročen kot kovček in praktičen kot nahrbtnik. Potovalni Nahrbtnik Bobby Trolley je vaš idealen spremljevalec za kratka potovanja ali vsakodnevno vožnjo. Z nahrbtnika ga enostavno preoblikujte v kovček, tako da naramnice shranite na zadnjo ploščo in spustite ročaj. Pri preklopu v način nahrbtnika lahko skrijete ročaj in nahrbtnik ovijete okoli koles, hrbet pa ostane čist. Bobby vas varuje in povezuje z dobro znanimi funkcijami proti kraji Bobby v kombinaciji s ključavnico TSA®. V notranjosti najdete ločene predelke za oblačila in poslovne naprave s prenosnim žepom za hiter dostop, ki se odpre pod kotom 30 stopinj in ustreza prenosnikom do 17 ”. Poleg tega imate žep za steklenico za vodo in RFID zaščiten žep, ki ščiti vašo identiteto. Potovalni nahrbtnik Bobby je narejen iz recikliranih materialov in ga je mogoče vzeti na letalo kot ročno prtljago. Registriran dizajn®

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate, Polyurethaan

Šifra: P705.77

Znamka: XD Design

Cena brez DDV: 165,23 EUR
Cena z DDV: 201,58 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
35 x 21 x 52 cm Črna
ROM: 69
165,23 EUR

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 6.12.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

531 , 13568 , 7297