PORTFELJ A4 IZ PU

PORTFELJ A4 IZ PU

Portfelj iz PU-ja (reciklirano usnje) daje vašemu delu nekoliko več prefinjenosti. V tem čudovitem portfelju s črnim elastičnim pritrdilnim trakom obdržite svoje pomembne dokumente, kartice in zapiske. V portfelju A4 najdete beležko z 20 črtasimi stranmi iz 64 g / m2 recikliranega papirja, kot tudi en velik žep, 3 žepi v velikosti telefona in 4 reže za vizitke.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Usnje

Šifra: P774.19

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 19,83 EUR
Cena z DDV: 24,19 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
31.1 x 23.7 x 2 cm Siva Na zalogi
19,83 EUR

Osvežitev zalog: 17.9.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

PRIME - A4 MAPA

PRIME - A4 MAPA

Ni na zalogi

A4 RPET PORTFOLIO MAPA BASIC

A4 RPET PORTFOLIO MAPA BASIC

Cena brez DDV: 13,59 EUR

PORTFOLIO MAPA POWEFOLDY

PORTFOLIO MAPA POWEFOLDY

Cena brez DDV: 33,97 EUR

378 | 400