NAHRBTNIK PROTI KRAJI BOBBY HERO XL

NAHRBTNIK PROTI KRAJI BOBBY HERO XL

XL. Bobby Hero linija predstavlja naša novo generacijo nahrbtnikov proti kraji. Ta nov model vam bo pomagal, da se boste varno, brezskrbno in organizirano gibali in potovali. Ključne lastnosti nahrbtnika, kot so zaščita pred rezanjem materiala in skriti žepi z zadrgo, bodo vaše stvari varno shranjevali med potovanji. Bobby je tudi najbolj priročen nahrbtnik s funkcijami, kot so integriran USB polnilni vhod, vodoodbojna tkanina, svetleči varnostni trakovi za boljšo vidljivost in pas za prtljago. Na notranji strani so oblazinjeni predelki za 17” prenosni računalnik, tablični računalnik do 12,9” in vse vaše druge stvari. Nahrbtnik je izdelan iz rPET, recikliranih PET plastenk. Registriran dizajn®

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate, Polyurethaan

Šifra: P705.71

Znamka: XD Design

Cena brez DDV: 103,83 EUR
Cena z DDV: 126,67 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
32.5 x 16.5 x 49 cm Siva, črna Na zalogi
103,83 EUR

Osvežitev zalog: 6.7.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

793 , 10808 , 13078