LEAKPROOF FLAŠKA ZA VODO Z VAKUUMSKO IZOLACIJO

LEAKPROOF FLAŠKA ZA VODO Z VAKUUMSKO IZOLACIJO

Praško barvana flaška za vodo z dvojno steno in vakuumsko izolacijo. Pokrov 2 v 1 s filtrom, kot nalašč za vroč čaj ali vodo z sadjem. Standardni usttnik je idealen za srkanje in dodajanje kock ledu. Trpežna izdelava in dolga življenska doba, odlična flaška za vse letne čase. 304 nerjaveče jeklo v notranjosti in 201 nerjaveče jeklo na zunanji strani hrani vaše pijače tople do 5 ur in hladne do 15 ur. Prostornina: 600ml

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P436.66

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 14,72 EUR
Cena z DDV: 17,96 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
27.5 x ø 7.3 cm Črna Na zalogi
14,72 EUR

Osvežitev zalog: 18.9.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

LEAKPROOF TERMOVKA

LEAKPROOF TERMOVKA

Cena brez DDV: 11,30 EUR

TERMIČNA SKODELICA HIGHLAND

TERMIČNA SKODELICA HIGHLAND

Cena brez DDV: 10,19 EUR

947 | 14560