KEMIČNI SVINČNIK ECO-PEN

KEMIČNI SVINČNIK ECO-PEN

Ta recikliran kemik je narejen iz slame in plute. Z German Dokumental® modrim polnilom, ki vam zagotavlja do 1200m pisanja in TC-kroglico za gladko drsenje po papirju,

Bodite tudi vi ekološki in tako prispevajte k boljšemu okolju za vse! S povečano skrbjo za okolje, postaja ekološki vidik vedno bolj pomemben tudi pri promocijskih in poslovnih darilih.

Kemični svinčik ECO-PEN je okolju prijazen izdelek, idealen za promocijske kampanje in podjetja, ki rada poudarjajo svoj zeleni vidik. Ta reciklirano pisalo je narejeno iz kombinacije slame in plute. Z German Dokumental® modrim polnilom, ki vam zagotavlja do 1200m pisanja – kar omogoča dolgo življenjsko dobo izdelka in tako le še izboljšuje njegovo prijaznost okolju. TC-kroglica, ki bo poskrbela za izjemno gladko drsenje po papirju, da bo izdelava zapiskov in opomb postala pravi užitek.

Popoln promocijski kemik, za pošteno ceno!

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P610.98

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 0,56 EUR
Cena z DDV: 0,68 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
14 x ø 1.1 cm Bela Na zalogi
0,56 EUR

Osvežitev zalog: 28.9.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

710 | 952