BREZŽIČNE SLUŠALKE IZ BAMBUSA

BREZŽIČNE SLUŠALKE IZ BAMBUSA

Eko brezžične ušesne slušalke, pakirane v EKO torbico. Ušesni deli iz bambusa so popolni za poslušanje vaše najljubše glasbe na trajnosten in okolju prijazen način. Ušesne plošče imajo magnetne konce, ki jih lahko postavite skupaj, če jih ne uporabljate.

S 55 mAh baterijo, ki omogoča predvajanje do 3 ure in ponovno polnjenje v 1 uri. Z BT 5.0 za nemoteno povezavo in razdaljo obratovanja do 10 metrov.

Vključno s 3 ušesnimi nastavki.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material:

Šifra: P329.10

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 11,71 EUR
Cena z DDV: 14,29 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
75 x 13 x 0.8 cm Na zalogi
11,71 EUR

Osvežitev zalog: 6.7.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

816 , 14188 , 17847