6-V-1 PROTIMIKROBNI KABEL

6-V-1 PROTIMIKROBNI KABEL

Ta večnamenski kabel iz ABS in TPE brez PVC je bil obdelan z Biomaster, protimikrobnim sredstvom, ki deluje kot druga obrambna linija pred škodljivimi bakterijami. Ta se nahaja V izdelku in ne NA izdelku, zato nudi trajno zaščito. Ta izdelek je bil preizkušen glede protimikrobne učinkovitosti v skladu z ISO 22196 in je zato 100% varen. Biomaster prav tako ne vpliva na možnost recikliranja izdelka. Izdelek vsebuje tudi Verimaster, edinstven sledilni zapis, vgrajen v material, ki dokazuje, da je bil izdelek dejansko obdelan z Biomasterjem. Kabel ima vhod Type-C in USB-A ter Type-C ter dvostranski izhod iOS / Android. Pakirano v darilni škatli z razlago Biomaster.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Acrylonitril Butadieen Styrene (ABS), Thermoplastic Elastomer (TPE)

Šifra: P302.30

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 7,07 EUR
Cena z DDV: 8,63 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
16.8 x 2.5 x 1 cm Bela Na zalogi
7,07 EUR

Osvežitev zalog: 6.7.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

819 , 14188 , 17867