5W MAGNETNI BREZŽIČNI POLNILNIK

5W MAGNETNI BREZŽIČNI POLNILNIK

Ta magnetni brezžični polnilnik pripnite na zadnjo stran iPhone 12, da napolnite napravo. Magneti so popolnoma poravnani, da vedno zagotovijo pravilen položaj polnjenja v telefonu. Brezžični polnilnik iz materiala ABS je združljiv z vsemi napravami QI (Iphone 8 in novejši ter napravami Android), zato se na drugih telefonih lahko uporablja kot običajen brezžični polnilnik. Vključno s 100 cm TPE kablom iz materiala TPE. Artikel in dodatki brez PVC. Vhod DC 5V/1.5A; Izhod 5V/1.0A (5W) 11 kosov vgrajenih visokokakovostnih magnetov N52H, toplotno odpornih.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Acrylonitril Butadieen Styrene (ABS), Thermoplastic Elastomer (TPE)

Šifra: P302.62

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 9,38 EUR
Cena z DDV: 11,44 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
0.6 x ø 5.8 cm Bela Na zalogi
9,38 EUR

Osvežitev zalog: 7.7.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

803 , 10808 , 13860