3W BREZŽIČNI ZVOČNIK NEVADA BAMBOO

3W BREZŽIČNI ZVOČNIK NEVADA BAMBOO

Luksuzni 3W brezžični zvočnik, ki združuje aluminij, tkanino in bambusov material, vse v enem izdelku. Brezžični zvočnik uporablja BT 5.0 za gladko povezavo do 10 metrov. Čas predvajanja do 4 ure z enim polnjenjem in ponovno polnjenje v 1,5 ure. Z vgrajenim nizkotonskim zvočnikom za izboljšanje basovskih lastnosti. Vključno z mikro usb kablom TPE brez PVC-ja za ponovno polnjenje.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Metal, Bamboo

Šifra: P329.21

Znamka: XD Xclusive

Cena brez DDV: 32,92 EUR
Cena z DDV: 40,16 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 20 kos

Minimalna količina nakupa: 20 kos

Kliknite tukaj za aktivacijo filtra izdelkov, ki jih je mogoče kupiti tudi samo po 1 kos.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
15.4 x 6.2 x 3.1 cm Siva, črna Na zalogi
32,92 EUR

Osvežitev zalog: 17.9.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

386 | 400