UNIPAD+ - BREZŽIČNI POLNILEC IZ SLAME

UNIPAD+ - BREZŽIČNI POLNILEC IZ SLAME

Podloga za brezžično polnjenje iz slame (35%) in ABS plastike (65%), z dvema 2.0 USB vhodoma. Izhodna moč DC 5V/1.0A. Združljivo z novejšimi Android napravami, iPhone® 8, X ali novejšimi.

Moderen, ekološko izdelan brezžični polnilec, kateri je  v 35% izdelan iz slame,  bo poskrbel, da bodo vaše novejše Android naprave vedno napolnjene. Polnilna postaja ima dva 2.0 USB vhoda in polnilno moč DC 5V/1.0A. Naprava je lahko brez slabe vesti kvalitetno in uporabno poslovno darilo. Možnosti dotiska je veliko in tako bo naprava še privlačnejša. Obdarovancem bo krasil pisalne mize, domače police ali komode. Zaradi naravnega videza se bo lepo »vklopil« tudi v vsakdanje življenje in poskrbel za dober poslovni odnos.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Več materialov

Šifra: MO9997

Znamka: MOB

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
9X9X0,9 CM Bež Ni na zalogi

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Artikel trenutno ni na zalogi.

Nazaj

Podobni artikli

3V1 POLNILNI KABEL

3V1 POLNILNI KABEL

Cena brez DDV: 4,49 EUR

6-V-1 PROTIMIKROBNI KABEL

6-V-1 PROTIMIKROBNI KABEL

Cena brez DDV: 6,58 EUR

MFI 2 V 1 KABEL Z OBESKOM

MFI 2 V 1 KABEL Z OBESKOM

Cena brez DDV: 7,46 EUR

298 | 400