ŠPORTNA BRISAČA ROLY CORK

ŠPORTNA BRISAČA ROLY CORK

Športna brisača iz mikrovlaken. Lahka, kompaktna in enostavna za prenašanje naokrog. Prepletajoči se poliesterski filamenti v enakem barvnem tonu. Hitro sušenje. Elastika za zlaganje.

Cork je kvalitetna športna brisača iz mikrovlaken in kot takšna odlična za potovanja, fitnes, za hribe in morje. Posebna mikrovlakna omogočajo izjemno vpojnost.

Ker je izdelana iz hitro sušečega materiala, se suši do 40% hitreje kot bombaž.  Je nadvse prijetna ob stiku s kožo. Je majhnega volumna, tako bo v vaši torbi ali kovčku zasedla res zelo malo prostora.

Je enostavna za vzdrževanje, ko je umazana jo preprosto operete v pralnem stroju. V primerjavi z bombažnimi materiali absorbira vlago s pomočjo elektrostatike pri drgnjenju ob površino, zaradi tega se vlaga »absorbira« v mikropore.

Brisača je darilo, ki ga obdarjenec redno uporablja, in se ob uporabi spomni na vas. Danes se vpojne brisače iz mikrovlaken uporabljajo na skoraj vseh področjih vsakdanjega življenja, zato so tudi zelo dobro poslovno darilo.

*Mere: 70 x 120 cm.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali vezenje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: 90% poliester / 10% poliamid, 190 gsm.

Šifra: TW7119

Znamka: Roly

Cena brez DDV: 4,66 EUR
Cena z DDV: 5,69 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 10 kos

Box: 100 kos

Minimalna količina nakupa: 10 kos

Kliknite tukaj za aktivacijo filtra izdelkov, ki jih je mogoče kupiti tudi samo po 1 kos.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
70x120cm
70cm/120cm
Bela Ni na zalogi

Osvežitev zalog: 6.7.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

BRISAČE OLIMA 360

BRISAČE OLIMA 360

Cena brez DDV: 1,09 EUR

KARIBAN KOPALNA BRISAČA

KARIBAN KOPALNA BRISAČA

Cena brez DDV: 8,45 EUR

848 , 14188 , 18175