Iqoniq

Odkrijte IQONIQ - trajnostna oblačila za vsakdan

IQONIQ si prizadevava zmanjšati negativni vpliv tekstilne industrije na okolico, tako da zagotavlja preglednost in sledljivost svojih izdelkov. Uporabljajo zgolj materiale in tehnološke procese z nikakršnim ali pa zelo nizkim vplivom na okolje. Želijo spodbuditi potrošnike, da se odločajo na podlagi resničnih in preverljivih informacij.

V njihovi začetni kolekciji najdete naslednje izdelke:

  • Majica T kratki rokav iz recikliranega 100 % bombaža ima klasičen kroj, je udobna ter je primerna za vse letne čase.
  • Uniseks polo majica iz 100 % bombažnega Piqueja je primerna za vse priložnosti in vse dni v letu. Zaradi klasičnega kroja je priljubljena tako kot promocijski artikel kakor kot poslovna uniforma.
  • Pulover s kapuco in pulover brez kapuce sta nepogrešljiv del garderobe, saj zagotavljata udoben in prijeten občutek. Športen kroj z rameni, ki so spuščena, in ohlapnimi dolgimi rokavi vam omogoča sproščeno rekreacijo ali uživanje v vsakodnevnih sproščenih opravilih.
  • Trenirke uniseks iz 100 % bombaža so zelo primerne za udobno in prijetno nošenje doma ali pa na prostem. Joger spodnji del trenirke ima klasičen kroj z elastiko v pasu.

Vsi IQONIQ-ovi izdelki so brez vsebnosti plastike in jih je mogoče predelati v nove bombažne kose oblačil. Vsak artikel ima edinstveno oznako QR, s katero je mogoče pridobiti dostop do namenskega potnega lista izdelka v digitalni obliki, 2 % izkupička od prodanih izdelkov pa IQONIQ donira Water.org.

Habeco promocijska darila smo eden prvih distributerjev IQONIQ-a na tržišču in smo vam voljo s popolno podporo pri informacijah o artiklih, pri dobavi vzorcev in naročilih. Po vaših predlogah lahko naredimo tudi tisk ali strojno vezenje na vse artikle IQONIQ. Pomagamo vam tudi pri izdelavi grafične predloge ali pa kakovostnega oblikovanja potiska.

Kupite trajnostno in udobno oblačilo z blagovno znamko IQONIQ za vsakdanjo uporabo. Izkusite kakovostne materiale, ki so prijazni do okolja in vam bodo služili dolgo časa. S svojim nakupom boste prispevali tudi k zmanjševanju negativnega vpliva modne industrije na okolje ter podprli organizacijo Water.org pri izvajanju projektov za izboljšanje dostopa do pitne vode.

Puloverji s kapuco

Majice

Puloverji in Jopice

Brezrokavniki

Flis jopice in puloverji

SoftShell jakne

Otroške majice

Polo majice

Športna oblačila za trening

Športne majice

Zimske jakne in bunde