BANLI - MARMORNI SERVIRNI KOMPLET

BANLI - MARMORNI SERVIRNI KOMPLET

Deska za serviranje iz marmorja in bambusa, vključno s 3 noži za sir in 3 označevalci predjedi. Ta sirni pladenj ali pladenj za serviranje ima razkošen in vrhunski videz zahvaljujoč dela iz belega marmorja. Bambusov del daje celotni deski naraven videz. S tremi različnimi noži za sir in označevalci predjedi lahko svoje sire ali druge prigrizke predstavite na zabavi ali večerji v elegantnem stilu. Vključuje kredo za pisanje na označevalce. Celoten komplet je predstavljen v darilni škatli. Bambus je naraven izdelek zato lahko pride do rahlih sprememb v barvi in velikosti posameznega predmeta, kar lahko vpliva na končni rezultat dekoracije.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Več materialov

Šifra: MO6297

Znamka: MOB

Cena brez DDV: 8,95 EUR
Cena z DDV: 10,92 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
23X17X1.5CM Lesena
PL: 998
8,95 EUR

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

PL 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 19.6.2024

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje