Krepitev kompetenc v okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022

V okviru javnega razpisa za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 “E-POSLOVANJE”, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, smo pridobili nepovratna sredstva za Digitalno transformacijo podjetja. V okviru projektnih aktivnosti se je ekipa našega podjetja udeležila usposabljanj na temo digitalizacije poslovanja.

Izvajalka izobraževalnega programa je bila Mag. Maja Jankovič, prof. ki je v okviru razpisa nastopala kot zunanja izvajalka in je za člane naše ekipe izvedla usposabljanje in interaktivne delavnice v trajanju devet andragoških ur. Vsi, ki smo se interaktivne delavnice udeležili smo spoznali temeljne gradnike sodobne digitalne transformacije,  še posebej smo se seznanili s pomenom digitalne strategije, uporabnikovega potovanja in vpliva notranje organizacije in kulture na uspeh digitalne prenove in trajnostnih rešitev. 

Uporabnikovo potovanje si zdaj znamo bolje predstavljati, saj smo na konkretnem primeru stopili v čevlje uporabnika in iskali  njegove bolečine, potrebe, misli, čustva. Spoznali smo izreden pomen ciljnega postavljanja vprašanj, intervjuja in aktivnega poslušanja in se na lastni koži prepričali o različnosti načina sporočanja vsakega od nas in natančnosti, ki je potrebna ob prenosu »ključnih« informacij v interno poslovanje.