ŽENSKA AKTIVNA ŠPORTNA MAJICA REGATTA RIO VEST

ŽENSKA AKTIVNA ŠPORTNA MAJICA REGATTA RIO VEST

Ženska športna majica brez rokavov je primerna za tekme, treninge, skupinska potovanja in ljubiteljske športnice
Z aktivno, Regattino športno majico, boste imele vse pogoje in osnovo za doseganje odličnih športnih rezultatov. Nudi namreč vrhunsko udobje. Poleg naprednih materialov in ergonomične oblike, je ženski model majice prilagojen ženskemu telesu, kar jo dela še bolj udobno in privlačno. 

Napredni materiali so prepustni in lahkotni
Ženska športna Majica Rio Vest ima odličen dizajn in izdelavo. Narejena je iz propustnih pique materilov, kar pomeni, da je izjemno udobna. Udobju so podrejeni tudi šivi, ki so ploščati in etikete, ki jih ni. Tako med gibanjem ne bo prihajalo do motečega in neprijetnega trenja. 

Suho udobje
Napredni materiali športne majice bodo poskrbeli, da boste tudi med gibanjem ostali suhi. Majica odvajo vlago od telesa in jo zadržuje na zunanjem sloju majice. 
Zahvaljujoč antibakterijskem zaključnem sloju majice, boste med gibanjem ostali sveži dalj časa. 

Odličen dizajn in praktične lastnosti
Kljub temu, da je dizajn prilagojen udobju, so brezrokavne majice Rio Vest premium izgleda in praktične. Nad njimi bodo navdušeni tudi tisti, ki med gibanjem radi poslušajo glasbo, saj majica omogoča enostavno pritrditev slušalk.

Športna oblačila s stilom

Vsa Regattina športna oblačila so premium kakovosti. Omogočajo brezkompromisno udobje in so tehnološki vrh sodobnega časa. Z Regattinimi športnimi oblačili boste imeli vse pogoje za dosego vrhunskih športnih rezultatov. 

Šifra: TRS157

Znamka: Regatta

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
XXS (8) Navy/bela Ni na zalogi
XS (10) Navy/bela Ni na zalogi
S (12) Navy/bela Ni na zalogi
M (14) Navy/bela Ni na zalogi
L (16) Navy/bela Ni na zalogi

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Artikel trenutno ni na zalogi.

Nazaj
1157 | 6560