VODOTESEN 6W BREZŽIČEN ZVOČNIK SOUNDBOOM

VODOTESEN 6W BREZŽIČEN ZVOČNIK SOUNDBOOM

Močan 6W brezžični zvočnik, ki je kot nalašč za piknik, plažo ali celo zabavo na bazenu. Izdelan je iz visoko kakovostnega vodoodpornega (IPX4) poliestrskega materiala, ki zagotavlja glasbo, ne glede na lokacijo. Zvočnik je opremljen s 1200 mAh baterijo, ki zagotavlja do 6 ur predvajanja glasbe, in BT 4.2 za nemoteno povezavo in čist zvok. Operativna razdalja povezave do 10 metrov.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P328.24

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 32,92 EUR
Cena z DDV: 40,16 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
19 x 8 x 8 cm Črna Na zalogi
32,92 EUR

Osvežitev zalog: 17.9.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Združljivi izdelki

Podobni artikli

307 | 400