Habeco.si PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Športna Polo Majica Regatta Salt Lake

Želite dobro in elegantno izgledati ter se hkrati počutiti nadvse udobno, tudi med gibnjem? Rešitev je Regattina športna polo majica
Napredna polo majica je z materiali, izdelavo in obliko narejena tako, da vam omogoče popolno udobje med gibanjem, poleg tega pa daje eleganten, klasičen polo izgled. 

Popolno udobje med gibanjem
Napreden pique material, je naravno elastičen in skrbi, da ostajate suhi, tudi med gibanjem. Majica namreč odvaja vlago od telesa in jo zadržuje na zunanji plasti majice. 

Dizajn majice je ergonomičen in brez nepotrebnih etiket in s ploščatimi šivi, tako da vas med gibanjem ne bo prav nič motilo. 

Lahkotnost in svežina
Materiali majice so izjemno lahkotni, tako da boste komaj čutili, da majico nosite. Zunanja plast majice je antibakterijska in skrbi za dolgotrajno svežino. 

Napreden dizajn 
Kljub temu, da je dizajn majice prilagojen vrhunskemu udobje, ima športna polo majica Salt Lake eleganten, klasičen polo videz. Piko na i mu dajejo elegantni gumbi pri izrezu in kontrastni detajli. 

Športna polo majica spada med športna oblačila s stilom

Športna polo majica spada med športna oblačila s stilom, kljub temu pa nudi, kot se za Regattina oblačila spodobi, vrhunsko udobje. S športno polo majico Salt Lake se boste lahko posvetili in osredotočili zgolj na vrhunske športne rezultate. 

 

Preberi več...
Cena brez DDV: 10,29 EUR
Cena z DDV: 12,55 EUR
V košarico

Šifra: TRS160

Združljivi izdelki

1. korak: Izberite barvo
Color 3
Bela
Color 5
Črna
Color 16
Navy
Color 345
Klasična rdeča
Color 371
Oxford modra
2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
S Bela Ni na zalogi
M Bela Na zalogi
10,29 EUR
L Bela Na zalogi
10,29 EUR
XL Bela Na zalogi
10,29 EUR
XXL Bela Na zalogi
10,29 EUR
Osvežitev zalog: 23.8.2017

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Nazaj V košarico LOGO / PONUDBA
Habeco 

Habeco Promocijska Darila - spletna trgovina s promocijskimi in poslovnimi darili. Naše več kot 25-letne izkušnje so zagotovilo za vaše zadovoljstvo. Pri nas dobite blago, oblikovanje in brendiranje - vse na enem mestu.

Kontakt

H.B.C. d.o.o.,
Kavciceva ulica 4,
SI - 2000 Maribor
Slovenija
Davčna številka: SI77994671

+386 2 46 05 660
+386 2 46 05 665
info@habeco.si
E-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite koristne informacije, posebne ugodnosti in novosti iz naše ponudbe poslovnih in promocijskih daril.

Prijavi se

Facebook