Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Set pisal iz bambusa

Set pisal iz bambusa v darilni škatlici. Kemični svinčnik z modrim polnilom in tehnični svinčnik, s 3 0,7mm minicami priloženimi.

Ekološki artikli postajajo čedalje bolj popularni med poslovnimi darili. Iz med vseh artiklov lahko izpostavimo ta pisalni set iz bambusa, s katerim boste podarili nekaj posebnega s pravim faktorjem.

V setu sta kemični svinčnik z modrim polnilom in tehnični svinčnik, oba izdelana iz bambusa s kovinskimi dodatki. Sta hkrati elegantna in ekološko naravnana.

Kemični svinčnik ima kakovostni potisni mehanizem in »touch« konico za drsanje po telefonu ali tablici. Oba skupaj sta lepo zapakirana v kakovostni škatli, ki jo lahko na željo stranke tudi potiskamo.

Kompleti pisal so osupljiv način, kako izkazati spoštovanje zanesljivim strankam in predanim zaposlenim. Je primerno poslovno darilo s  katerim bomo pustili vtis, da vam je mar za okolje. Prejemnik kakovostnega pisalne seta se bodo nenehno spominjali vašega podjetja.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P610.41

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 3,08 EUR

Cena z DDV: 3,76 EUR

rjava

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
5.3 x 2.3 x 17.3 x ø 1.1 cm Rjava Na zalogi
3,08 EUR
Osvežitev zalog: 26.9.2020

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Nazaj V košarico Pošlji povpraševanje
Roly
MOB
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.